binanızda çamaşır makinesi çalıştırma saati gibi kurallar var mı?

üst katımdaki abartmıyorum bakın abartmıyorum haftanın her günü üç dört kez çalıştırıyor deli misin nereden bileceksin diyeceksiniz evde sadece ben ve eşim yaşıyoruz sessizlikten anlaşılıyor dikkat kesilince biraz da. gruba yazmıştı eşim bir ay falan hiç çalışmadı geceleri sonra yine başladı bu saat oldu hala deli gibi makine sıkma sesi geliyor sanırım eski bir makine uyutmayacak bir ses oluyor

1. Apartmanimizda bir kural yok ama saat 11 den sonra camasir makinesi calistirmamaya özen gösteriyorum ben

19 nisan 2024 00:01

2. yani direkt olarak bina kuralları yok ama genel geçer görgü kuralları dahilinde akşam saat 10'dan sonda sabah da minimum 8-9'dan sonra bu yarz ses yapacak şeyler çalıştırılmaz.

bu arada 2024 yılındayız, bütün teknolojik aletlerin zamanlama ayarı var. ben de geceden bulaşık makinesini doldurup sabah 10-11 gibi başlayacak şekilde çalıştırıyorum. çamaşır makinasi için de aynı şekilde. bu tarz bi yazı gönderebilirsiniz belki, makinelerimizin zamanlama ayarını kullanalım vs. gibi.

19 nisan 2024 00:01

3. ay çok yazım yanlışı vs. yapmışım. sabah 8-9'dan önce olacak.

19 nisan 2024 00:03

4. Ben o kuralı koydum bir gün delirip. Alt katımızdaki kibar görünümlü hanzo kadın gecenin 3 ünde makina çalıştırıyordu. Yani o sessizlikte makina yeni de olsa ses gelir. İnsanlardaki bu görgüsüzlük canımı sıkıyor. 12 den sonra zaten uyarı bile olmadan sesli bir şey yapmamalısın.

19 nisan 2024 00:06

5. Kapılarına not bırakasım var asla muhatap olmak istemiyorum belli ki gruptaki mesajı üstüne alınmıyorlar kime yazıldığı belli değil diye. Yalnız haftanın 7 günü 3 4 makine ne çamaşırı olabilir ki anlamak çok güç

19 nisan 2024 00:10

6. Apartman yoneticiniz varsa ona iletin suslu. Ay evde ordu mu var nedir

19 nisan 2024 00:12

7. Ne sıklıkla çamaşır yıkadığı kimseyi ilgilendirmez. O kısma hiç girme suçlu çıkarsın. Yöneticiye bildir durumu akşam 10dan sonra çalıştırmasın

19 nisan 2024 00:12

8. Apartmanda yaşarken alt katımdaki kişiyle samimi olduğum halde saat 8'den sonra asla çalıştırmazdım.ama üst katımdakiler tam söylediğiniz gibiydi.Yöneticinize söyleyin.

19 nisan 2024 00:45

9. Annem olsa suyunu kapatırdı dndjddj bizim üstteki 12den sonra çalıştırıyor elektrik daha mı az yazıyormuş ne

19 nisan 2024 01:53