binnaz uygulamasi falci onerisi olan var mi?

sesli bakan olursa cok iyi olur

1. Ben dün bihtere baktırdık beğendim 15 dk uzun uzun anlatmış tarotla beraber

1 eylül 2020 14:35

2. a3 söyledikleri dogru muydu suslum genel olarak. yorumlarda cok alakasiz konuşmuş diyen olmusta emin olamadim

1 eylül 2020 15:22

3. Genel değil de net soru sordum ben öyle her şeyi bilmedi elbette ama bildiği şeyler oldu. Yani duymak istediklerinizi söylüyorlar biraz da olsa :') yine baktırır mıyım evet. Kadının ses tonu falan baya iyiydi huzur verdi.

ha bir de, ben ayrıldığım sevgilimle ilgili baktırdım. 2 sayısı olan bir zaman içerisinde tekrardan iletişim görünüyor ama bir şeyi bahane etmek için görüşmek isteyecek direkt özledim demeyecek dedi. Biraz önce eski sevgilim aradı, ben taşınıyorum bunu biliyor kendisi, bir şeye ihtiyacın varsa geleyim yardıma istersen çekinme falan dedi haha :')

1 eylül 2020 15:30

4. ay inanmıyorum suslum supermiss. kadının bilmesi de super sevgilinizin aramasi da. ben de ona atiyorum hemen o zaman tesekkurler:))

1 eylül 2020 16:17

5. Tesadüf de olabilir bilmiyorum. Falı beğenirseniz yazsanıza süslü merak ettim.

1 eylül 2020 17:01

6. yazarım suslum. sirada 5 kisi var diyor acaba ne zamana gelir benim falim

1 eylül 2020 17:04

7. Baktırdın mi süslü nasıldı

2 eylül 2020 18:16

8. baktirdim suslum. 13 dakika falan bakmis. guzeldi ben begendim. pek detay vermememe ragmen sanki beni taniyormus gibi konustu. gecmisten pek bahsetmemis benim sorularim gelecege yönelikti zaten. o yuzden aman her seyi bildi super falan diyemiyorum. ama soyledikleri tutarli olabilir seylerdi. ozellikle hayatima yeni giren bir arkadastan bahsetti bir olay anlatirken, o kisi gercekten var ve dogru. ama bi daha kesin aticam harika falan da diyemedim. ama belki indirim olursa yine atabilirim. guzeldi ama hayran kalmadim kisacasi akxkkddk

2 eylül 2020 19:07

9. Yani süslü her şeyi bilse zaten toplanak allah diyek🤪🤪 ben de ilk üyeliğe özel kampanya almıştım 12 lira mıydı neydi bir daha öyle indirim olursa yollarım shdjdjsjsj

2 eylül 2020 19:29

10. hahahahdhjs ay cok guldum🤣 ben de 13 lira indirimiyle baktirdim suslum, normal fiyatlar bu falcilara asla verilmez bence zaten

2 eylül 2020 22:44