yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    bio magic (watsons) - green theraphy (gratis) saç boyaları kullananlar?

    süslüler, ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı kutluyorum. soruma gelince: bu watsons ve gratis'te satılan bio-magic ve green theraphy saç boyaları aslında boya değil kına mı? bazı yorumlarda öyle yazmışlar, "beyazlarım turuncu oldu, kına var içinde" falan yazan da olmuş. bu iki boyadan kullanıp memnun kalan var mı? benim de beyazım çok çok fazla (gerçi şu süreçte alır mıyım bilmiyorum). siz memnun kaldınız mı? nasıl? isterseniz bu serilerden boya numarası da önerebilirsiniz (saçım beyazlar hariç koyuya yakın kahve).

    1. Biomagicten memnun kalmıştım. Kötü kokmuyor. Hatta neredeyse hiç kokmuyor. Biraz koyu ton tutuyor sanırım ama güzeldi.

    23 nisan 2020 16:37

    2. teşekkür ederim süslü. siz hangi tonu/rengi almıştınız? beyaz kapama için aldıysanız, beyaz kapama konusunda nasıl sizce? bazıları bu boyalar için hint kınası diyor, siz bir fark gördünüz mü?

    24 nisan 2020 00:46

    3. Ben 7.1 almıştım. bebek düşündüğüm için sarıların üstüne sürdüm, diplere sürmedim o yüzden beyaz kapamasını bilmiyorum ama kınaysa bile hiç kızıllı değildi :)

    24 nisan 2020 01:45