bir erkeğe sevildiği nasıl hissedilir ?

süslüler erkek arkadaşım sürekli “sevdiğini bana hissettirmiyorsun” diyor. seni seviyorum cümlesi yeterli gelmiyormuş. sizce bir erkeğe sevildiği nasıl hissettirilir?

1. Seni seviyorum demek de elbette güzeldir ama sevdiğini hissettirmekle söylemek apayrı şeyler.Biraz karşındaki kişiye de bağlı beklentilerine yani.Mesela ben erkek arkadaşıma sürpriz sevdiği tatlıyı,sevdiği yemeği yapsam,oturup onunla maç izlesem,maça gitsem görüyorum gözlerinde mutluluğu.Hissettirmek için ayrı bir çabaya gerek yok bence.Yani sen gerçekten seviyorsan karşındakine bir şekilde hissettiriyorsun.Onunla ilgili küçük bir detayı bilmen de sevdildiğini hissettirir.En azından ben böyle düşünüyorum

17 ağustos 2019 08:49

2. Yaşadığımız ilişki uzak mesafe ilişkisi. Yan yanayken sürekli bizde el ele göz gözeyiz, yanımdayken sevildiğimi hissediyorum/hissettiriyorum. Ben yanımda değilkende sevildiğimi hissediyorum ama sevgilim sürekli sen bana beni sevdiğini hissettirmiyorsun diyor. Yeni bir işe başladım, inanılmaz yoruluyorum. Akşamları konuşmaya gücüm kalmıyor. Sürekli görüntülü konuşalım diyor bende kabul etmiyorum. Ki ailemle yaşıyorum, her an müsait olamıyorum. Bunları söylüyorum ama anlamıyor. Dün akşam benimle konuşmak, hiç kimsenin bilmediği bir olayı anlatmak istiyordu. Bende tamam dedim saatlerce uyumadım bekledim. Anlattığı olay eski sevgilisinin ona neler yaptığı, nasıl üzdüğü. İster istemez kızdım. Görüntülü konuşalım dedi. Tamam dedim. İki dakka konuştuk sonra ben uyuyacağım yarın işe gideceğim dedim. Tamam dedi kapattık. Gece mesaj döşemiş işte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun, ben birşeyi istediğimde hayır diyorsun ama sen istediğinde olmak zorunda oluyor. Sevdiğini hissettirmiyorsun vs. Hayır günde 10 defa seni çok seviyorum diyor karşılık veriyorum. Ki asla seni seviyorum diyemeyen biriyimdir. Yaşadığım şehre geldiğinde mutlu olsun diye herşeyi yapıyorum. Küçük süprizler hazırlıyorum, onunla paylaşmak istediğim yerlere götürüyorum. Bunları zorunluluktan değil sevdiğim için istediğim için yapıyorum, yanlış anlaşılmasın. Daha ne yapabilirim hiç bilmiyorum... :(

17 ağustos 2019 09:06

3. Bir sey yapamazsin adam sevgili degil dert babasi ariyor kendine. Boyle yapiskan, muhtac tiplerden uzak durun. Sevdigini hissettirmek boyle bir sey degil. Pasaya bak siz isten yorgun argin gelin bir de eski sevgilisiyle olaylarini dinleyin. Sonra manyak gibi gunde 10 kere seni seviyorum demesi de sacma. Seven insanin sevdigini zaten bilirsin bunu diline sakiz etmesine gerek yok. Ben olsam sen bana sevdigini gostermek icin seni seviyorum demekten ve musait olmadigim halde goruntulu konusalim demekten baska ne yapiyorsun derdim acikcasi.

17 ağustos 2019 09:39

4. Anonim 3,

Benim en nefret ettiğim şey geçmişten konuşmak. Bunu biliyor. O kadını bana daha önce anlatmıştı ve ben yine dinlemek istemediğimi çünkü geçmişten konuşmayı sevmediğimi söylemiştim. Bundan dolayı kızdım açıkçası.

17 ağustos 2019 09:46

5. ayrılamıyorum süslü çünkü çok seviyorum. Dediklerinizi geçmişte söyledim. Ama 39 yaşında değil 5 yaşındaymış gibi tekrar tekrar başa dönüyoruz. Her gün müsait olamadığımı, seni seviyorum cümlesini sürekli söylemenin değer kaybettirdiğini anlatamıyorum. Artık he diyip geçiyorum ama kendimi yıpratıyorum, farkındayım :(

17 ağustos 2019 09:53

6. 39 mu???? Suslu sen kac yasindasin bilmiyorum ama bu yasa kadar dikis tutturamamis, gecmisinde baskalarindan darbe almis gelmis acisini sizden cikarmaya calisiyor. Benim de kisa sureli boyle bir uzak mesafe iliskisi denemem olmustu o da biz tanistigimizda 36 yasindaydi. Gecmisinde birini cok sevmis ama kendi problemleri yuzunden ayrilmis sonra da donmek istediginde kiz kabul etmemis. Surekli onun sikintilarini yasiyorduk aradan yillar gecmesine ragmen. En basta anlatmasini da istememistim zaten ama anlatti. Sonra detaya girdi falan hic bilmek istemedigim, yalniz kaldigimda kafaya takacagim bir suru sey ogrendim. Cok asik oldugum icin bir sey soylersem kaybederim diye sesimi de cikaramadim. Ayrica kendisi issiz sayilabilecek bir insandi. Benim de gunumun 12-13 saati is+trafikte geciyor. Aklina eser gece 3’te mesajlar atar, sexting baslatmaya calisir, sesini duymak istiyorum der. Kac kere uyumadan ise gittim. Gec oldu zor oldu ama en sonunda bu adamin kendisine bir nevi yarabandi, bir nevi oyuncak artik ne dersen, aradigini net bir sekilde gordum. Seviyorum demesi, istiyorum demesi falan yalan degil belki ama sagliksiz ve bencilceydi. Kusura bakma uzun yazdim ama 20’li yaslar olsa gencligine verirsin de 39 yasinda olunca tehlikeli canlari gibi geliyor bana.

17 ağustos 2019 10:11

7. Anonim 4,

Yazdıklarınızı defalarca okudum.. o kadar haklısınız ki ne diyeceğimi bilemedim :(

17 ağustos 2019 10:35

8. 26 yaşındayım süslüm.

Ailem ilişkimizi biliyor ama babam yinede çok serttir. Bu saatte (aradığı saatler genelde 11-12 civarı) ne bu diye kızabilir. Bunu istemiyorum. Söylüyorum ama anlatamıyorum.

Evet çok anlayışsız ve çocuk gibi. Bende farkındayım, sürekli söylüyorum. Her söylediğimde tamam dikkat edeceğim diyor ama sonrasında tekrar aynı. Eskiden kıracağım korkusuyla hiç bişi söylemezdim. Şimdi biraz daha rahatım ve herşeyi çat çat söylüyorum.

17 ağustos 2019 11:30