Süslü bence de :)) ama bu vicdan azabından mıdır
kendi kendine dramlar yaratmaktan, dramdsn beslenmekten
Aldatmıştır. Hatta şu an aldattığı kişiyle görüşüyordur. Ama vicdanı da rahat değildir. Diğeriyle görüşmeyi istediği için senden ayrılıyordur. Sana bunu yaptığı için üzgündür de ayrıca. Yakında duyarsın sevgili olduğu kadını da merak etme
Erkekler drama yaratmayı, her şeyi büyük büyük yaşamayı çok severler. Hele ki böyle anlarda. "Senden ayrılırken üzülüyorum ama yürütemiyorum da", aynı zamanda bir açık kapı da bırakır bu onlara.
İlişkinin saglikli olmadığını, yürümediğini vb düşünüyordur ve bu kararı almistir ama ayrılıklar zaten üzücüdür. Ayrılan da bir bitiş ardından yas dönemi yaşar. Ne yapsın ayrılan kadın ya da erkek halayla mi bitirsin. Hemen hakaret etmeye ne meraklısınız süslüler, yazik.
süslü burda hep felaket telallı senaryolar yazılıyor ama bizzat yaşadığım şeyi aktarıcam. Ayrılmak istediğini söyleyip gece konuştuğumuzda hüngür hüngür ağlıyordu her yere kokun sinmiş, zaman ver diyordu. seni çok seviyorum ama şu an zamana ihtiyacım var her şeyi düşünmem lazım diyordu. yediğim ekmeğim bile gözyaşımın tadındaydı. zindan oldu hayat bana. nereye baktıysam o ordaydı. bugün 25. gün. ben mutsuzluktan, üzüntüden, acıdan saçımı başımı yolarken, o başka bir kadınlaymış. başka bir kadınla. O nedenle ağladı muhtemelen, vicdan azabı çekti. Aldattığı için ağladı. çünkü diğer kadını garanti edip edemeyeceği belli değildi. benden gidişi büyük bir boşluk ve kayıp olabilirdi bu ihtimallere ağladı. Başka bir kadınlaymış. Boğazımdan bu yumru hiç geçmeyecek.
Erkekler tutarsızdır. Neyi neden yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Üstte yazmışlar zaten ihtimalleri ben de onlara katılıyorum malesef. Benimle evlilik planı yapan sevgilim aptalca bir sebepten ayrıldı. Beraberken seninle ayrılırsan biterim mahvolurum iyice alıştırma kendine bitireceksen şimdi bitir vs diyodu. Şimdi başka biri var hayatında, hem de çok kısa sürede oldu :))))) yani anlam yükleme gözyaşlarına, hiçbir anlamı yok %99 ihtimalle
Tutarsızlıkla, mallıkla alakası yok. İkilemde bırakmak istiyor. Senden gideceğim ama hani sen yine beni düşün. Bir açık kapı bırakıyor davar. "ya ayrıldık ama seviyor heralde ağladı falan, kesin bana söyleyemediği bir problemi var gidiyor ama geri dönecek" el altında tutmaya çalışıyor besssbelli. Adım gibi eminim arkadaş ayağına sana sürekli mesajlar atacağına. Ya yemeyin artık şu numaraları. Bir de en ufak şeyden anlam çıkarmaya falan çalışıyorsunuz. Organgutana benzeyen heriflerin burnunu kaf dağına çıkardık resmen ya. Hayır yani bir de niye sormadın ki, ulan it madem ağlıyorsun madem üzüldün ne diye ayrılıyoruz diye.