bir erkekle samimi ve kanka gibi olmanın yolu?

flörtöz konuşma geçsin sevmiyorum veya benim dediklermi öyle algılasın istemiyorum. nasıl yapıcam bunu hep bi flörte kayıyor tis kin dim ben konuşacak insan arıyorum bi. o da şu utangaç ayaklarını bıraksa da muhabbet etsek gerçekten ya

1. aklında biri varmış gibi davran diyecektim de vazgeçtim çünkü erkekler her kadını belki bir gün diye ekler arkadaş çevresine...birçok kankam ben sevgilimden ayrılınca teker teker benden hoşlandığını beli etti bazıları direkt açıldı bile :(

2 temmuz 2021 22:05

2. Bunla tanışalıma ben ok dedim ama yanlış anladı sanırım. sadece ortak ilgi alanlarımız var benzer, biraz konuşacak arkadaşım olur diye kabul etmiştm ben :( hiç sevgili istemiyorum ya hele bunun gibisinden olmaz olsun gözü dışarda gezmesinde bi tip, ama iyi arkadaş olunurdu :d

2 temmuz 2021 22:13

3. A1 benim de lisede öyle oldu sürekli tis kin dim diye boşa demedim :d

2 temmuz 2021 22:13

4. Kendimden örnek vereyim kimse asla yürümediği için. Erkekler kendilerini güldüren kızları pek sevmiyorlar hemen kanka gibi davranmaya başlıyorlar. O yüzden esprinin dozunu kaçırın. Komik olurken içeceği ağzından fırlasın falan dilinizi korkak alıştırmayın. Erkeklerin bribirleri aralarında konuştukları siyaset gündem vs gibi konulardan konuşabilirsiniz. İnternette o ara popüler olan güncel esprileri yapabilirsiniz. Sürekli kitap ve müzik üzerine muhabbet açabilirsiniz. Böylelikle oha ne kadar zekisin senle konuşmak mükemmel diyip yürüme işini sonsuza kadar rafa kaldırıyorlar. Buyrunuz harun abi tarifi. Yıllardır istem dışı test edildi onaylandı. friendzone garantili bebbek gibi kanka.

2 temmuz 2021 22:38

5. A4 harika taktik sağol süslü. benzerini diğer kankalarımla yaparım da biraz argo giriyor bunla hayatta yapamam entel takılıyo gündemi de takip etmiyo. böyle anlatırken sıkıldım da ilgimi çekiyor. Hiç benzer zevkten arkadaşım olmadı çok hypelandım bu adama bu manada. Yaş farkı da var sulandırsam ergen bu diyip engelleyecek diye yapmıyorum çok kasıyor kendini :d

2 temmuz 2021 22:48

6. A4 gibi olduğumda benden çok hoşlanarak bitiyor sonu. Bence daha çok erkek muhabbeti yapın. İşte şununla konuşuyorum şu çocuk tatlı vs diye. Soğur bence.

2 temmuz 2021 22:59

7. A5 ya o erkek muhabbetini hiç sevmiyorum ben, direkt konuşma biter böyle bitirmek istemiyorum. Yaştan vurayım olmayacağını dedim o da olmadı pek. Kız kankalarımla konuşma rahatlığında takılıcam ya kötü bitecek gibi bu iş ama napalım gittği yere kadar

2 temmuz 2021 23:03

8. Belki kendi de kendi beğendiği kızları anlatmaya başlar.

2 temmuz 2021 23:05

9. Anonim 4 un taktigi denedim birinde işe yaradı birinde işe yaramadı bende. Yüzde 50 etkili bu arada kendimden soğutacağim diye harun abiye döndüm onlar yüzünden arkadaş grubuna da giremedim kırk yılın başı karışık arkadaş grubum olacakti benden esirgediler hâlâ kufrederim onlara.

3 temmuz 2021 05:01

10. reis ve kirve gibi sözcükler kullanmışlığım var evet dkdks kırolaşınca zorla friendzone sokmuş oluyorum başka türlü olmuyor

3 temmuz 2021 16:20