bir erkekte çekici bulduğunuz özellikler neler bir bütün olarak tanımlamak gerekirse?

benim kumral dalgalı saçlı,buğday tenli, biraz iri yapılı, temiz dişleri ve güzel bir gülüşü olan, etkileyici parfüm ve hafif kalın saç. çok seksi geliyor böyle insanlar. izdivaç programı gibi oldu ama tamamen eğlencesine yazılmış bir soru :)

1. Kalın saç değil kalın ses :(

21 nisan 2021 10:11

2. uzun boylu yapılı (gizlinot: 18x boy ortalama kilo olabilir)sarışın, kumral da olur genel olarak bu tür erkekleri beğeniyorum. göz rengi fark etmez ama yeşil gözlüyse biri direkt etkilenirim niye bilmiyorum. elleri düzgün, tırnakları ve dişeri temiz, bakımlı güzel kokan, tok sesli, çok renkli ya da abartılı giyinmeyen genel olarak ağır başlı duran erkekler çok hoş bence.

Kişilik olarak da sohbeti sürdürebilen, ortalama zeka seviyesinden yukarıda, kültürlü ve çok yönlü, anlayışlı kişilerden hoşlanıyorum. Farklı konularda konuşabilmek ve her türlü ilişkilerde iki insanın da birbirine bir şey katabilmesi benim için çok önemli.

21 nisan 2021 10:42

3. Böyle uzun esmer sakallı erkek erkek duran erkeklere bayiliyorum ben ya o testosteron yuksekligi cekiyo jwjsj

21 nisan 2021 11:49

4. Şu anki sevgilimden anladığım kadarıyla geniş omuz ve sırt cidden libidomu yükseltiyor.

21 nisan 2021 13:56