bir insan neden sebepsizce takipten çıkar?

1. Takipten çıkan kişi kuzenim. Bir daha yüz yüze görüşmede ne yaparsınız? Bir şey söyler misiniz?

17 ocak 2021 15:12

2. belki sizinle beraber tüm akrabalarını çıkarmıştır yani özel hayatını görmenizi istemiyordur ya da sizin bişeyler görüp yetiştireceğinizi düşünmüştür. Her şekilde sebepsiz takipten çıkan akrabamı yüzyüze olunca ben de görmemezlikten gelirdim tavrımı gösterirdim bence hoş bir şey değil bu yaptığı.

17 ocak 2021 15:15

3. Yok süslü öyle değil, sadece kendisi takipten çıkmış. Ben onun her şeyini görebiliyordum.

17 ocak 2021 15:20

4. Paylaşımlarınızı beğenmiyordur

17 ocak 2021 15:21

5. Paylaşım yapan biri değilim süslü genelde, ayda yılda bir hikaye paylaşırım ama en son paylaşalı 3-4 ay olmuştur. Beni takipten çıktığını dün fark ettim

17 ocak 2021 15:22

6. Hesabı kullanmadığınızı düşünüp takipçi sayısı takip ettiğinden fazla olsun diye çıkmıştır çok ergence bi hareket ama yapan var.

17 ocak 2021 15:25

7. Haklısın süslü cidden ergence, yaşı da büyük ama karakter meselesi demek ki. Zaten çok yakın değiliz ama yine de kuzen kuzendir. Öyle bir ayıbı beklemezdim kendisinden

17 ocak 2021 15:27

8. Ya bence çok büyütmeyin, sonuçta sadece sosyal medya. Bu hayatta en değer verdiğim insanlar annem ve babam ikisini de eklemiyorum yani. Böyle bir ayıp falan çok abartı düşünceler, napmış sanki takipten çıkmış.

17 ocak 2021 15:32

9. Süslü hiç takip etmese ilk baştan anlarım, ama sonradan takipten çıkmak bal gibi ayıp benim gözümde. Eğer benimle hiç işi yoksa tamamen engellesin ben de onu takip etmem olur biter ama tek taraflı takibi bırakmasını anlayamıyorum

17 ocak 2021 15:35

10. Sevgilisi çık demiştir