bir kadını cilveli yapan diyalog ve hareketler nelerdir ?

cilveli olmak ne demek, nasıl cilveli olunur? süslüler ilişki sorularının birinden geliyorum. ilişkide işveli cilveli kadın olmaktan bahsedilmiş, şimdi "sonradan olunmaz, öyle doğulur" diyenler olacak ama sadece nasıl hareketler işve cilve yapmak olarak nitelendirilir öğrenmek istiyorum

1. avrupa yakası fatoş gibi şık şık şık diceksin hep

26 mayıs 2022 17:00

2. Süslü ben cilve yapmadığım ortamlarda bile hep cilveli algılanıyorum. Hatta Eski sevgilim yürüyüşünde bile flört var demişti bir keresinde skslsl istemli yaptığım bir şey değil ama kendimi tarif etmem gerekirse çok bakımlıyım. Her gün özenilmiş şeyler giyerim. Giyim tarzım frapan değil ama üstüne düşünülmüştür genel olarak. Topuklu çok sık giyerim. Makyajım özenlidir. Minyon tipliyim ve güleryüzlüyüm. Bence bu işin sırrı iyi iletişim kurmayı bilmekte. Nabza göre şerbet biraz.

26 mayıs 2022 17:33

3. Ya ben de bu işin biraz doğuştan ve içten geldiğini düşünüyorum çünkü genelde cilve dediğimiz bir hareket veya soz değil. Mesela ben de bu durum birisinden etkilendiysem direkt elimde olmadan çıkıyor ortaya tavrım konuşmam değişiyormuş. Normalde çok mesafeli dururum ama annem geçen erkek arkadaşımla bir konuşmama denk geldi dışarıda senden beklemediğim bir cilve bir yakınlık vardı konuşmanda tarzında ve x senden gözlerini ayıramıyordu resmen dedi. Arkadaşlarım da hep söyler karşı tarafın ilgisini ve bakışlarını üzerinde tutmayı beceriyorsun tavrınla diye ama özellikle yaptığım bir şey değil bu farkında bile olmuyorum çoğu zaman. Bu arada şunu da ekleyeyim oyle güzel bir kız da değilim gayet sıradan bir tipim var.

26 mayıs 2022 19:13

4. Bunu takip eden 13 kişinin olması çok üzücü, bu kadar meraklı mısınız kendinizi olmadığınız biri gibi göstererek erkek avlamaya? İşve ve cilvenize düşecek erkeğe denk gelirseniz ondan da bir şey beklemeyin bence.

26 mayıs 2022 19:28