bir takım hoşlantı mevzuları nolur şu kardeşinize akıl verin ben beceremiyorum?
eskiden platonik olduğum ve bizzat tanışmadığım bir çocuk bana istek atmıştı sonrasında ben de kabul ettim takipleştik.hikayelerime cevap verdi ama çok uzun konuşmadık muhtemelen benim yüzümden çok o kadar beynim duruyor ki böyle durumlarda asla nasıl konuşacağımı bilemiyorum yani söyleuecek hiçbir şey aklıma gelmiyor panikliyorum.sonrasında bu kişi x olsun,x hikayesinde snap hesabını paylaştı ben de yeni açtı sandım çünkü hesabı halihazırda varken neden paylaşsın ki diye düşündüm.ben de snap kullanmıyordum onun hesabının olduğunu görünce dedim ben de açayım belki ordan konuşma bahanesi olur.o hikayesine attıktan 3 hafta sonra ben snap açtım hikayeme ekledim.snap hesabıma istek attı.snapleşiyoruz ama içbir snabime cevap vermiyor.ne yapmalıyım nasıl ilgisini çekerim veya neden kendi eklemesine rağmen yazmıyor sizce kızlar.benim ondan hoşlandığım zamanlarda o beni tanımıyordu bile sadece varlığımdan haberi vardı ama aynı ortamda değildik bu yüzden hiç tanışmadık.tam 3 yıl sonra beni bulup istek atması ilginç değil mi sizce de bu arada snap hesabını da yeni açmamış puanı 60.000 di yani demek ki hikayesine attığından yeni açmamıştı. sizce bana yazması için ne yapmalıyım bana ilgisi var mıdır ve eğer sohbet başlarsa ki hiç sanmıyorum nasıl bir tutum izlemeliyim hiç beceremiyorum bu konuları lütfen bana yol gösterin