birinden hoşlanıyorum ama o beni tanımıyor ?

aynı şehirde çalıştığım biri vardı uzaktan hoşlanıyordum. beni tanımıyor. öğrendim ki tayini çıkmış. tek ulaşabileceğim yer instagram. içimde kalmasın diyorum ama ne yapabilirim. eklesem be diyeceğim ya da mesaj atsam. öyle senden hoşlanıyordum diyemem. bahane bulamadığım için adım atamıyorum yardım edin lütfen

1. Keşke ben de yazabilsem :') yaz bence içinde kalmasın yani olumsuz yanıt alsan bile ne olabilir ki başka bir şehire gidiyormuş karşılaşmazsınız zaten

7 eylül 2019 17:03

2. Tamam ekleyeyim ama adam beni tanımıyor ne diyeceğim? Hoşlanıyorum böyle böyle diyemem. Ne diyeyim o zaman. Sanki yanlış olmuş gibi olsun istiyorum ama adamın adında başka kullanıcı bile yok.

7 eylül 2019 17:14

3. Yok kendim öğrendim. İnternette atamalara bakarken gördüm adını başka bir şehire gitmiş

7 eylül 2019 17:18

4. Ekleyin ve bir hareket olmazsa, sizi şurda görmüstüm aynı meslekteniz sanırım vs gibi saçma bir konu açın. Belki o da benim tayinim çıktı diye cevap verip düşer 😬

7 eylül 2019 17:32

5. Aynı meslekten değiliz ama. Sadece ikimiz de memurduk aynı ilde ilçe bile değil. Ben bir şekilde görmüştüm kendisini. O zamandan beri aklımda. Çok creepy olurum herhalde aynı şehirde gördüm desem

7 eylül 2019 17:34

6. Cesaretimi toplayamadım tam dedim tamam ekleyeyim bir şey yapayım adam gitmiş

7 eylül 2019 17:40

7. Peki sorarsa sen kimsin diye ne diyeceğim anonim 5. Çok takipçisi de yok kabul eder mi ondan bile emin değilim aslında

7 eylül 2019 17:50

8. süslü geçmiş olsun bence uğraşma bile boşuna umutlanma çok geç artık yani. o yaşta daha tanımadığı bir insan için uzak mesafe ilişkisine girmez kimse. geç kalmışsın

7 eylül 2019 22:18

9. Uzak değiliz bir saat aramız şuan