biriyle bir ortamda nasıl öpüşme başlatılır? flört tamam ama öpüşmeye bir türlü geçiremiyorum olayı?

nasıl belli edebilirim öpüşmek istediğimi? ilk ben eğilirsem reddedilme korkum tetikleniyor. karşo tarafa olabildiğince belli edip ondan adım görmek istiyorum. nasıl belli edebilirm?

1. cilveyle. tatlı tatlı sırnaşıp yüzüne birkaç öpücük bakışlar devam, muhtemelen öper.

3 temmuz 2021 21:44

2. Adamın üzerinden uzanarak bir şey alıp hafifçe çekilin. Yani eşek değilse anlar fiziksel temas kurmak istediğinizi.

3 temmuz 2021 21:45

3. Otururken omzuna başını koy, bir süre öyle durun konuşun falan. Sonra konuşurken aynı yakınlıkta kafanı kaldırıp yüzüne bakarak konuş. Ama böyle imalı imalı, hafif gülümseyerek. Bunu 2 kez tekrarlasan son bakışında zaten öpüşürsünüz kabajsbj

3 temmuz 2021 22:52

4. Ben geçen çekip öptüm valla. Zaten çok yakındık dedim yanaktan yetmez dudaktan da öpücük istiyorum. Diğer taktikler de güzelmiş bu arada: uygulayacağım.

3 temmuz 2021 23:52

5. Geçen gün bi puba gitmiştik masa küçüktü bacaklarımız birbirine değdiği için bi çekim zaten vardı. bira içiyoduk, bi yandan da mısır yiyoduk. Bi şeyler anlatırken ben hayran hayran onu dinliyodum bikaç kez mısır yedirdi bana. Sonra ben de ona bi mısır uzattım yavaşça elimi çekince o da mısırı kapabilmek için eğildi ben de öptüm ahahahhhhah öptükten sonra geri çekildim tepkisini ölçmek için. Ağzı açık kaldı ve kocaman gülümsedi sonra öpüşmeye başladık zaten. Hayatımda yaşadığım en romantik öpüşme anlarından biriydi ya agahahhahahs

4 temmuz 2021 02:49