yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    10 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    blogyagmuru hakkında düşüncelerniz nedir ?

    kızlar bugün birisi selahattin paşalının sevgilisinin mail adresinde soyadının değiştiğini yazmış yağmura. yağmur da hiç tanımıyorum çok gönderiyosunuz tarzı bir şey yazıp bunu story atmış. evet belki kızı tanımıyodur ama hiç mi araştırmadan koyuyosun yani biraz garip geldi bana. kimseyi tanımak zorunda da değil bu arada ama bazen böyle storylerini görüyorum ilk değil yani. bana biraz bu işlerde kuşak farkından dolayı belki de iyi olmadığını düşünüyorum. sizin görüşleriniz nedir merak ettim

    1. Sürekli sibili konu ediyor gına geldi

    8 nisan 2022 00:50

    2. Son zamanlarda çok eleştiriliyor eleştirdiğin kişilere benziyorsun diye ki haklılar da. Normalde tarzını beğenmem ama geçen bir büstiyer giymişti merak ettim başka birisi de sormuş zaradan aldım linkleyemiyorum diye cevap vermişti. Pardonn?? Trendyol linklerini paylaşırken iyi ama zor mu yani en kötü ürünün ss ini paylaşmak? 

    8 nisan 2022 00:53

    3. içine girmeye çalıştığı sektörden bihaber bir kadın. zaten başlarda da hep böyleydi kimseyi tanımaz, herkesin çoktan bildiği şeyleri sanki bomba bir haber veriri gibi anlatıyordu. Konuşmalarından anlaşılacağı üzere özgüvenli bir cahil. şimdi de baştan beri istediği influencer tayfanın içine girmekti o hayatı yaşıyor.

    8 nisan 2022 02:01


    4. vasat ötesi birisi ya. mismicro infler hakkında saatlerce konusup olan her olayı bize cevap geldi, benden gördü falan demesi baya hastalıklı bence.

    8 nisan 2022 02:01

    5. Ya insanlar kadına bayılıyor ama yaptığı şey dedikodu ya alt tarafı dedikodu ve bunu legal olarak yapıyor. Tamam yıllarca magazin vardı ama bu ayrı bir boyut. Böyle düşününce inanılmaz saçma geliyor bana yaptığı oturup akşama kadar kim nerede ezgi fındık ne yapmış, ezginin sevgilisi kim, sibil kimle küsmüş. Kime ne ya? Aşırı boş geliyor bana uzun süre önce takipten çıktım bence çok fesat kibirli biri

    8 nisan 2022 02:29

    6. Ss soruda bahsettiğin gibi konuyu bilmiyorsa bilen takipçisinden öğrenmek için storye atıyor. Bence bu kadının çalışma stlini anlamamışsınız. Bazı konularda araştırma yapıyor ama bazı konularda takipçileri onun araştırmacıları. Duyumları onlardan alıyor ve bu kötü bir şey değil çünkü profesyonel magazin gazetecisi değil. Bence bu çalışma stili sebebiyle aralarında bir bağ var. Dikkat ederseniz herkes ablaa falan yazıyor, seviyorlar. O da bir influencer, magazin gazetecisi gibi olması beklenmemeli.

    Dedikodu kısmına katılıyorum. Ama şunu söyleyeyim insanların çoğu dedikodu sever. Ben şu yüzden takip ediyorum kafamı boşaltmak eğlenmek için açıyorum, o bahsettiği haberler duyulduysa bile açıkçası fazla influencer takip etmiyorum ama yağmur bu haberleri bir şekilde bir arada sunuyor benim tek tek influencer takip etmeme gerek yok. Eskiden takip ettiğim influencerlar sürekli gereksiz şeyler alma ihtiyacı uyandırıyordu veya insanın güzellik algısını etkiliyordu, bu yüzden takipten çıktım, şımardıkları için katkı sağlamak istemiyorum onlara, ama yine de merak ettiğim olursa bu kadın sayesinde haberim oluyor. Yani bundan öte bir işlev beklemiyorum açıkçası. Üslubunu da eskiye göre çok geliştirdi.

    8 nisan 2022 08:31

    7. tv deki dedikodu programlarına nazaran daha kaliteli bir dili var onlar kadar kadın düşmanı değil ve daha çok şey ortaya çıkartıyor. instada takip etmediğim bir sürü kişinin dedikodusuna ulaşıyorum tek sayfadan. ben instada sibili damlayı filan takip etmiyorum ama saçma sapan dedikoduları eğlenceli geliyor. dün de reynmen danla haberinden sonra mehtap aldatıldık diye şarkı söyleyerek story atmış. komik yani işte mehtapı filan takip etmiyorum ama bu tarz boş geyikleri eğlenceli geliyor.

    8 nisan 2022 09:15


    8. surekli guzelligimle tipimle on planda degilim diyor ama o pozlari ve kiyafetleri inanilmaz cringe degil mi? elestirmemek elde degil ozellikle pozlar beni bitiriyor dudaklari sisirip seda sayan bakislari atiyor kameraya resmen. hani bilmesem trolluyor dicem ama ciddi ciddi yapiyor bunu... 2022 yilinda sosyal medya instagram magaziniyken hic mi bi sey ogrenmezsin. sac rengi ve kesimi de cok demode. 

    8 nisan 2022 10:56

    9. Benim dikkatimi ceken sey "ben soylemistim" "bunu surekli soyluyorum" dedigi hicbir seyi daha once soylememis olmasi. Kadin dusmaninin da onde gideni ayrica.

    8 nisan 2022 14:26

    10. açıkçası hiçbir influenceri takip etmiyorum, yağmuru takip edip hepsi hakkında bilgi edinmiş oluyorum. ayrıca youtubeta izlenecek hiç kimse yok herkes terk etmiş ıssız ada gibi olmuş :D bi yağmur çevik var onu izliyorum arada. ama kuşak farkı çok hissediliyor. tarkana ölüp bitmesi aşırı 2000ler tarzı vs. tarkan mı kaldı ablacım? o tarz konuşmalarını ileri alıyorum sadece dedikodu kısmını izliyorum.

    8 nisan 2022 15:26