blowjob ve sperm tadı hk ne düşünüyorsunuz ?

kızlar çok acı geliyor; siz nası bu durumla baş ediyorsunuz  teşekkür ederim

1. Tadini begeniyorum

27 mayıs 2018 10:38

2. yutarken iğreniyor musunuz :( yutuyor musunuz gerçekten :( ben gelmeden önce haber vermesini söylüyorum haber veriyor, hemen her yerimi tıkıyorum jdksjsjd sonra hemen banyoya koşup listerine'le ağzımı çalkalıyorum sonra dişlerimi fırçalıyorum jdkdjsj

27 mayıs 2018 11:27

3. Hayır yutmuyorum; aslında zevk suyu da acı gelmiş olabilir .Çok afedersiniz istifra ettiğinizde acı bi su gelir ya aynı öyle tadı. Sex and the city deki o bölümü biliyorum süslü ama samantha da yine işe yaramamıştı :)

27 mayıs 2018 12:14

4. temiz ve çok baharatlı şeyler tüketmeyen çok sigara içmeyen bir erkekse büyük keyifle blowjob yapıyorum. sperm tadı kişiden kişiye değişmekle birlikte önceden planlanmış bir birliktelik olacaksa partnerinize "bugün en az bir litre şeftalili icetea içer misin?" gibi bir şeyler deyin. neden falan diye sorarsa da ipucu vermeyin ama yapmasını sağlayın. hem tadı gerçekten güzelleşiyor hem de böyle planlanmış şeyler erkeklerin hoşuna gidiyor. şeftali, kavun, ananas, mango gibi meyvelerle veya meyve sularıyla deneyebilirsiniz. zaten bir kez bunu yaptıktan sonra, blowjob için kendileri tadını güzelleştirmeye çalışıyorlar. birden fazla erkekle test ettim, tavsiye ediyorum.

27 mayıs 2018 18:24

5. bana sadece yapısı çok iğrenç geliyor. resmen sümük gibi ya da balgamın daha kıvamlısı. o yüzden öyle agzımı geçtim saçıma vücuduma bulaşsa ve ben onu görürsem silerken midem alt üst oluyor. sesli öğürmemek için kendimi zor tutuyorum. kokusunda tadında bi sorun yok allaha şükür ya. o da olsa düşünemiyorum

27 mayıs 2018 19:26

6. tatsız tuzsuz bi şey çok gelince midem kalkıyo otomatik de yapıcak bir şey yok.. yutunca midem bulanıyo bi de ona çözüm var mı acaba

5 haziran 2018 21:57

7. İce tea işe yaradı süslücüm ;)

5 haziran 2018 23:47

8. tadını beğenmediğiniz,yuttuktan sonra midenizin bulandığı bir şeyse neden yutuyorsunuz?

6 haziran 2018 18:51

9. Bunun tadı hiçbi şeye benzemiyo ya fjdj. Kendine has tamamen, tadı da dokusu da cinsi de kokusu da. Uzun süre ağzımda tutmayınca problem olmuyor. Ama üstüne hemen su veya başka bi şey içmek lazım yine de. Ağızda bıraktığı his gitsin.

6 haziran 2018 23:01