Boğa erkeği fazla geleneksel kalır kova için. Pek uygun bir ilişki değil bence süslü. Benim nişanlım boğa, baya yakından tanırım.
ya ben de ondan kararsızım zaten süslü ya. şu an için flört evresindeyiz tam tanımıyorum kendisini. hayatımda hiç boğa birisini de tanımadım flört açısından
Ay bu biziz.2 sene sevgiliydik sonra evlendik. Ayrıca babam da boğa. En sevdiğim burç boğa. Kadını erkeği arkadaşı sevgilisi bu zamana kadar en iyi dostum sırdaşım dediğim kim varsa boğa burcu süslüm. İlişkimizi geren taraf genelde benim.Aşırı sabırlılar ve çok vefalılar kesinlikle. Merak ettiğin şey varsa hepsini yanıtlarım.
ya ben çok çabuk sinirlenip deliriyorum süslü. bana katlanabilir mi? bir de geçmişe takıntılı insanlar mı? geleneksel olmaları biz kova burçlarının özgürlüğünü vs engeller mi
Süslü seni tanımıyorum ama ben hiç sabredilecek biri değilim küçükken annemi babamı evlatlığım ben diye darlayıp ağladığımda en son annem “ kendine bir bak evlat olmasan çekilecek dert misin neden alalım seni onca çocuk içinden ” demişti. O zamanki dizilerden kaynaklı sürekli böyle düşünüyordum. Düşün öz anneme böyle dedirtmiştim.bir olayda falan çok sabırsızımdır ve kestirip atarım. Genelde eşim sakinleştirir. Daha ılımlı olmaya çalışır. Gerçekten çok anlayışlı bir insan.yani eski sevgilimden bahsettiğim de oluyor konusu geçince bozuluyor biraz ama asla başa kalkma ya da koz olarak kullanma değil.ben biraz daha fenayım ona göre. Ama düz bir insan. Dümdüz. Yani bir şey istediğinizde direk anlaşılır bir şekilde söyleyin. Trip, laf sokma yok mesela kırgınım ama ona bir şey yok dedim hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor asla anlamıyor.ha ama bu sabırlı adam çok çok çok çok dolduğunda patlıyor. Ama zararı kendine daha çok. Önceki sevgilim ikizlerdi mesela burçlara göre çok uyumlu görünüyor ama asla bir boğa değil.hiç eyvallahı olmaz zora gelmez. Ama boğalar seviyorsa her şeyi sineye çekiyor ve oldurabileceğine inancı varsa her türlü fedakarlığı yapıyor.Bazen düşünüyorum neden bana katlanıyor diye. Tek rahatsız olduğum tarafı bir şeyi açıkça söylemeden anlamaması .boğa güzellemesi gibi oldu ama öyle.
Kılık kıyafetime karışmaz, para harcamama karışmaz. Kıskandığında yüzü düşüyor ve direk önüme geçiyor ama bu her zaman olmuyor bunu yaparsa gerçekten bir sorun vardır ben de rahatsız olmuşumdur fark edip. Benimki mesela ben kıskanıp da sorun çıkarmayayım diye sosyal medya bile kullanmıyor yıllardır. Ama ben kullanıyorum bir şey paylaşmayı sevmiyorum ama var. Ve hiçbirinde ne soyadım onun soyadı ne de birlikte fotomuz var. En son 2015 te açarkenki fotom duruyor bu konuda da bir şey demedi hiç.
deniyim o zaman ya ilişkiye girmeyi fakat bir sorun var. 1.5 ay önceki eski sevgilim bunun çocukluk arkadaşı çıktı. konuşmaya başladığımda haberim yoktu. geçen buluştular x story atarsa görürsün beni storyde dedi. ben de 'x beni engelledi o yüzden göremem' dedim. sormadı niye engelledi falan diye. çocukla 1.5 hafta çıktık ama ayrılırken ilişkiyi olmamış sayarak ayrıldı. haberi yoktur çıktığımızdan büyük ihtimalle. öğrenir mi öğrenirse ne tepki verir bilmiyorum. tekrar üzülmek istemiyorum(eski sevgilimle geçmişim sebebiyle ayrılmıştık burnumdan getirmişti çıktığımız 1 haftada) . söyledim gibi aslında ben buna 'mesela örnek veriyorum yakın arkadaşlarından birisiye önceden bir şey yaşamışım gibi düşün. bu yüzden ayrılır mıydın' diye. geçmişin beni ilgilendirmez dedi ama yine de korkuyorum ilişki başladıktan sonra o sebeple vs ayrılırsa diye.
Süslü benim önceki ilişkimin son deminde eşimle arkadaştık. Sonra ben terkedildim 2 buçuk yıllık bi ilişkiydi. O süreçte hep yanımda oldu. Destek oldu atlatmamda. Sonra 1 yıl sonra sevgili olduk. Bir kez bile açmadı konusunu. Ki ben ayrılık acısıyla her şeyi anlattım.bir kez olsun bir şey demedi geçmişle ilgili. Onun benden önce bir sevgilisi olmuş mesela. Ama ben onu daha çok darlıyorum.Sorun etmem diyorsa etmez bence.