bowllar sizce diyete uygun mu yoksa sadece sağlıklı mı, sizce bu düşündüklerim olur mu bowl&more?

1.60 58 kiloyum, 1300 kalori civarı almaya çalışıyorum. bugün pek iyi beslenemedim (gizlinot: sabah yarım muzla yulaf lapası, 3 gibi de 1 tane wasa üzerine 1 konserve ton balığı) şimdi de eve geldim inanılmaz yorgunum. her gün salata yap, evdeki akşam yemeğinden ayrı kendine yemek yap o bu biraz bunaldım gerçekten :( şuan 6ya kadar yemek yapabileceğimi hiç sanmıyorum. genelde pahalı olduğu için pek tercih ettiğim bir şey değil ama sebebim de varken bowl bakayım dedim bi. siz diyette akşam yemeklerinizde bowl tercih ediyor musunuz?

1. hoşuma gidenlerin içerikleri şöyle:

Karidesli Bowl

Karides, Arrabiata Sos, Maş fasulye Salatası, Göbek Marul, Akdeniz Yeşillikleri, Zerdeçallı Karnabahar, Mor Lahana Turşusu, Guacamole Sos, Soslu Havuç, Siyah Pirinç, Taze Soğan, Kapari, Kokteyl Domates, Salatalık.

Mexican Tavuk Bowl

Izgara Tavuk, Göbek Marul, Akdeniz Yeşillikleri, Mor Lahana Turşusu, Maş Fasulye Salatası, Zerdeçallı Basmati Pirinç, Sour Cream, Köz Kapya Biber, Koktey Domates, Salatalık.

11 şubat 17:14

2. a2 Yok yok ballı hardal yoğurtlu sos gibi şeyler geliyor yanında onları kullanmam diye düşünüyorum süslü ama haklısın ne olursa olsun dışarıdan söylenmiş bir yemek, teşekkürler

11 şubat 17:19

3. iyi beslenemedim dediğin şeyde iyi beslenmiş olman peki? bu saate kadar gayet normal daha ne olacaktı anlamadım. bowllar da gayet uygun diyete.

11 şubat 17:22

4. mezelerle birleşince kalorisi artabiliyor bence ama sağlıklı bir alternatif olduğu için tercih ediyorum. az kalori almak istediğimde kenin bowl yap seçeneceğinden tavuk, brokoli, yeşillik seçiyorum.

11 şubat 17:24

5. a3 yumurtasız peynir zeytinsiz yaptığım kahvaltılar pek kahvaltı gibi gelmiyor ya. Bide hem fıstık ezmesi hem muz hem yulaf Ara öğün de derken karbonhidrat çok yüksek protein düşükmüş gibi geldi o yüzden, iyi ise problem yok ama bazen böyle eve gelip hiç uğraşmak istemediğim zamanlar oluyor öyle zamanlarda da alternatif olabilir mi diye sorayım demiştim teşekkürler

11 şubat 17:26

6. a4 öyle bir seçenek olsa keşke direk alırdım kendim halledip ya, eğer söylersem notlara sossuz yapabilir misiniz falan yazarım zaten teşekkürler

11 şubat 17:27

7. bowl aslında yemek değil her şeyin bir kasede sunulması. içerisinde bol yeşillik olan, falafelli bowlları akşam yemeğinde yemeği seviyorum. bazen sabah kahvaltı da kırmızı meyveli muzlu smoothie bowl yapıyorum üzerine hindistan cevizi döküyorum. tamamen içinde ne olduğuna bağlı değişir.

11 şubat 19:25

8. mexican tavuk bowl sipariş edebilsin. içeriği gayet güzel görünüyor. sipariş notu olarak sour cream eklemeyin diye belirtebilirsin

11 şubat 19:27

9. yulafı yemek için içine kaşık kaşık fıstık ezmesi,10 tane meyve vs atılan bowllar hayır diyete uygun değil ve sağlıklı da değil. kalorisini sayıyorlar düşük diyorlar ama glisemik endeksi çok yüksek ve tok tutmuyor mesela. o yüzden her denilene inanmayın.

11 şubat 19:37

10. a5 çok teşekkürler süslü yine Emin olamadım ton balığı salata falan hallettim bir şekilde ama denk gelince sossuz deneyeceğim bir dahakine

a6 yok süslü cevaplarda konuştuğumuz sebzesi salatası pirinci proteini olan bowllardan bahsetmiştim. yine de yulaf hakkında katılıyorum dediğine, maalesef benim de bugün yediğim dümdüz karbonhidrat bombası gibi oldu biraz :(

11 şubat 20:02