yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    23 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    boyner sahte parfüm satıyor olabilir mi??

    ben narciso rodriguez poudree parfümünü 2 yıldır biliyorum ve ara ara tester sıkıp aşk yaşıyordum. sonra dedim kıy paraya al kız. boynerde de kampanya vardı, sephora yerine boynerden aldım. kullandığım ilk andan beri başka bir parfümmüş hissi verdi, ara ara testerını kullandığım bir parfüm değildi sanki. şimdi de o aşık olduğum halini asla hissetmiyorum. delireceğim ya bende mi hata var, yoksa böyle bir sahtekarlık yapabilirler mi?

    1. tester dediğin kendi elinde mi küçük şişesi var yoksa mağazada mı deniyodun ara ara? elinde varsa eski formülasyonunun testerı olabilir. parfümler sürekli reformüle oluyor maalesef. boyner sahte satmaz niye satsın

    29 kasım 2024 14:09

    2. hiç sanmıyorum süslü boynerde sahte parfum olmaz. markayla alakalı bence

    29 kasım 2024 14:12

    3. Boyner parfüm ve kozmetik konusunda şaibeli bir firma çok şikayet vardı hatta. Bir de burada sattığı kozmetiklerin eski olduğunu yazan birisi olmuştu. O günden beri uzak duruyorum ben. 

    29 kasım 2024 14:25


    4. Süslü bir çok parfüm içindeki yasaklanan maddeler sebebiyle son 1-2 yıl içinde yeniden dizayn edildi ve kokuları çok değişti. Belki sizin parfümünüz de o şekilde olmuştur. Yabancı kaynakları araştırın

    29 kasım 2024 15:08

    5. ay a1 evet tester sıktığımda sokakta yürürken bile burnuma gelen koku satınaldığımdan beri yok.

    ben anlamadım bu işi.

    29 kasım 2024 16:31

    6. tester dediklerim hep mağazalarda denediklerim A2

    29 kasım 2024 16:31

    7. ay bende hiç sanmıyorum boyner niye böyle bir riske girsin ki. ama aynı parfüm olmadığına yemin edebilirim. hafta sonu aynı parfümü sephorada deneyeceğim. sonra diğerini sıkacağım bakalım ben mi yanılıyorum.

    29 kasım 2024 16:33


    8. ama benim denediğim testerlarınbazılarının tarihi satınalma tarihime çok yakın. hatta tester sıktım yok ya artık alacağım dedim o kokuya bayılıp gittim satın aldım 2 gün sonra.

    29 kasım 2024 16:34

    9. Bu sene arkadaşımın iş arkadaşı Sephora'dan sahte parfüm aldığından beri Türkiye'de direkt online mağazası olan markalardan (Estee Lauder, Lancome vb.) parfüm almaya başladı. Daha spesifik markalarda yurt dışında yaşayan arkadaşlarımdan ya da kendim seyahat ettiğimde alıyorum. Memlekette bu işin suyu çıktı gerçekten.

    29 kasım 2024 16:50

    10. ben bu hafta sonu deneyeceğim bakalım ne nedir çıkar ortaya.

    29 kasım 2024 16:52