brezilya fönü, keratin bakım vs zararlı mı?

sabit akkaya bu işlemler çok zararlı der gibi tepki veriyor da videolarında tam anlamadım

1. Yakın zamanda kanserojen olduğuna ilişkin çalışmalar yapildi

1 haziran 2024 22:13

2. Brezilya fonunun, o çıkan işi ve kokunun normal olması beklenemezdi bence

1 haziran 2024 22:14

3. evet ortaya çıkardığı duman zararlı, deriden emilirse de yine çok zararlı, her türlü hoş olmayan bir işlem

1 haziran 2024 22:33

4. Kanser yapıcı olduğunu biliyordum da bu işlem çok yüksek derecede ısıyla yapıldığı için saçı da mahveden bir şey olduğunu söyledi galiba. Tam o videoyu bulamıyorum da ben de bunu düşünüyordum. O kadar yüksek derecede defalarca ısı uygulanıyor ve saça nasıl faydalı olur ki diye. Keratin bakım diyorlar örneğin düzleştirici etkili. Ben onları hiç yaptırmadım. Başka bakımlar yaptırdım. O kadar yüksek ısıya maruz kalıp nasıl bakım olmuş olabilir ki

1 haziran 2024 22:44

5. Brezilya fönündeki formaldehit maddesine kanserojen deniyor ama çoğu kuaför yapmıyor zaten onu artık, yoksa başta onlar en büyük tehlikede oluyor çıkan dumandan dolayı. Ben keratin botoks yaptırıyorum 3 ayda bir bakım yapıyor ama düzleştirme özelliği yok. Saçlarım o kadar kuru ve yıpranmış ki bundan başka hiçbir ürün ve işlem kurtarmıyor beni.

2 haziran 2024 00:47

6. senelerdir yaptiriyorum saclarimda yipranma falan asla yok. cok memnunum. brezilya fönsüz saclarim asla kullanilacak gibi değildi.

2 haziran 2024 01:31

7. İçinde formaldehit yoksa öcü değil.

Keratin bakım olarak davines yaptırıyorum ben. Gayet de memnunum.

Sabit Akkaya sevmiyor çünkü bazı türleri saçın yapısını değiştiriyor. Dalgalı saç dümdüz oluyor falan. Bir de formaldehit içerenleri bakım falan yapmıyor, sadece saçın yüzeyini pürüzsüz gösterecek şekilde kaplıyor. Haliyle en geç 2-3 aya yıkamayla o etki geçiyor ve yine bakımsız saçlarınızla kalakalıyorsunuz.

2 haziran 2024 16:04

8. Formaldehiti tıbbi tedavilerde düşük doz olsa bile kullanmıyorlar artık. Çünkü azıcık miktarı bile çok kanserojen. Keratin bakımında da kullanın sıvıların %80i formaldehit. 100 mlnin 80mlsi yani . Yani radyasyon havuzuna atlamak gibi bir şey örneğin.

2 haziran 2024 17:08

9. Isı zararlı ama sen o ısıyla formaldehiti saça sokuyorsun.formaldehit de mumyalama yalıyor. Öyle olunca birkac ay saç pürüzsüz görünüyor.

2 haziran 2024 17:12