bronzluk nasıl geçer? kendi rengime dönmek istiyorum?

merhaba süslüler, dikkat etmeme rağmen bronzlaştım, dirseklerimden sonrası ve yüzüm kendi rengime göre koyu. makyaj ürünlerim açık geliyor, ruhsar gibi oluyorum. bronzluktan nasıl kurtulabilirim?

1. Her banyoda kese atarak :D inanilmaz bi ölü deri cikiyor bronzlastigimdan beri

5 ekim 2022 08:02

2. Suratına aha peeling yap ama güneş kremini unutma. Vücuduna da sevmediğin aha peelingi falan uygula. Banyo sayını artırabilirsin. Bunun dışında hala kısa kollu giyiyorsan günşe kremi sür açık yerlere bronz tenin üstüne az az yanmaya devam edince oturuyor o bronze renk çünkü.

5 ekim 2022 09:46

3. teşekkür ederim selenice ve a1, aha uygulayamam muhtemelen ama kese yapma sıklığımı arttıracağım

5 ekim 2022 11:07

4. yok gelmedi kanka malım ben hatta ömrümde hiç keselenmedim öyle pis geziyorum. allahım yarabbim ya. tabii ki kese yapmak aklıma geldi ve haftada düzenli iki kez yapıyorum zaten, ama daha sık yaparsam cildime zararı olur diye düşündüm. çünkü cilt... hani incelir çizilir kabuklanır falan... cilt bariyeri... aynen... şimdi dikkatli olarak kese sıklığını arttıracağım iznin olursa

5 ekim 2022 13:15