"bu çocuk sana bakmaz" lafı.....?

süslüler arkadaşlarınız size bu cümleyi kuruyorlar mı? ben açıkçası imtina ederim bu cümleyi kurmaktan. kaldı ki hiçbir arkadaşımı da öyle görmüyorum samimi şekilde. hepsini tanıyıp sevdiğim için karşı cinsten birinin onları tanıyıp sevmesi çok doğal geliyor. ne kız ne erkek arkadaşıma bu cümleyi kurmamışımdır. ama yakın erkek arkadaşlarımın bana bu cümleyi kurduğu oldu :d sanırım genel olarak kız arkadaşlardan daha dürüst oluyorlar ama...yine de incitici sanırım. (sonra o sana bakmaz dedikleri çocuktan çok daha yakışıklısı baktı bu arada bu da onlara kapak olsun ahagagh) neyse sizin bu konuda düşünceniz ne? başınıza geldi mi? birine söylediniz mi? haklı/haksız çıkılan durum oldu mu vs

1. Daha beterlerini kurdular süslü ya. Ama hep daha iyileri baktı bana senin de yaşadığın gibi. Şu an çok az arkadaşım var, bu tür insanlarla karşılaşmaktan dolayı soğudum insanlardan biraz.

19 aralık 2022 23:19

2.  Öyle de bir bakar ki akılları şaşar

20 aralık 2022 18:49

3. erkekler daha dürüst olduğu için falan değil o... başka bi soruda da yazmıştım, erkeklerin diğer erkekler konusunda aşırı kompleksli olmasından kaynaklanıyor. sadece arkadaş bile olsanız yanında yöresinde ben varken başkasını beğeniyor diye gıcıklanıp genelde olumsuz yorum yapıyorlar. çocuk yakışıklıysa sana bakmaz derler çok yakışıklı değilse bunu mu buldun diyip kusurlarını abartırlar. erkek arkadaşlarınızın şimdiye kadarki tavırlarını bi düşünün, kaç tanesi hoşlandığınız birinden bahsedince evet iyi düzgün bi çocuğa benziyor, çok yakışırsınız tarzı iyi yorumlar yapıp geçti? çok azdır eminim.

21 aralık 2022 02:18