bu aralar çoğu kapalı influencer açılıyor neden sizce ?amacım yargılamak değil ?paranın etkisi olabilir mi ?

sipsecmel de açılmış sanırım. instada kendi fotoğraflarını kaldırmış sadece kızı duruyor. sena sever ve sipsecmelin asla açılacağını düşünmezdim dkdkdk sena sever de açılır yakında

1. süslü kapalı olmak çok ağır bişey.hiçbir kapalı arkadaşımız bzimle aynı yaşta görünmüyor ve açık hallerinden çok daha çirkinler.asla yargılamıyorum bu yüzden

23 ağustos 2023 09:53

2. Zamanla hayatımızdaki her şey gibi tercihlerimi de değişebilir. Açılmak istemiştir açılmıştır yani olabilir

23 ağustos 2023 10:01

3. inf dünyası içinde kapalı olmak ağır gelmiştir. kendilerni iyi hissetmemişlerdir. vazgeçmişlerdir. bence garipsenecek bi durum yok kapanmak nasıl onların kararıysa açılmak da onların kararı ve onlar dışında kimseyi ilgilendirmez/etkilemez. sadece geçenlerde biri açılmış ama sponsorluk aldığı için bi tatilde kapalı gibi davranıp o yönde paylaşımlar yapmş isim olarak bilmiyorum takip etmediğim için. bu durum yanlış. işi bu kadar paraya dökmeye baş örtüsünden nemalanmaya gerek yok. günümüz türkiyesinde zaten kimsenin din adına kapandığını düşünmüyorum çoğunlukla menfaatler olıuyor işin içinde.

23 ağustos 2023 10:07

4. modern hayatın içinde yer alıyorlar, üstüne hem muhafazakar hem de seküler camiada yargılanıyorlar dolayısıyla bir soğukluk oluşuyor. ayrıca bu kızlar çok küçük yaşlarda kapanıyorlar. fikirleri değişebiliyor.

23 ağustos 2023 10:30

5. smaırım ekonomik güç ile birlikte kendi kararlarını verebiliyorlar. öte yandan para kazandıkları kitleyi kaybediyorlar sanırım, o konuda pek fikrim yok.

23 ağustos 2023 11:15

6. Kapalı biri olarak söylüyorum günümüzde kapalı olmak her açıdan ağır bir seçim. Kariyerini de komple etkiliyor özel hayatını da. Seküler ve muhafazakar kesimin bir kısmının hemfikir olduğu tek şey belki de kapalıların çalışma hayatında yerinin olmaması. Hele hem kapalı hem muhalifsen ayvayı yedin. Bunları birine anlatmak da itici geliyor yani karşındaki insan ne yapsın senin kendi rızanla yaptığın bir seçimin sonuçları için. Açıl o zaman kim tutuyor seni derler. O yüzden Açılanları yargılamıyorum. Ama sena sever açılsa baya zorbalamak isterdim asafagsh Soğan patates twitinden beri dehşet sinir oluyorum kendisine.

23 ağustos 2023 12:00

7. anon7'nin çalışma hayatında kapalıların yeri yok demesi... bütün devlet kurumları sizle dolu, özel sektörde de artık gayet çalışanlar görüyorum. bi zahmet barda da çalışmayın kanka ya. içkili yere girmek isterler, kendi dünya görüşlerine aykırı yerde çalışmak isterler. yeter komik geliyo mağduriyetiniz artık.

23 ağustos 2023 12:59

8. Anonim 8 keşke düzgün okusaydın yazdıklarımı.

23 ağustos 2023 13:07

9. ben de şaşırdım ama karakter olarak geç olgunlaştığını düşünüyorum bu kişilerin o yüzden normal geliyor. Mesela eşinden önce bir erkek arkadası vardı diye hatırlıyorum  Twitter'da fenomen baya baya islamcı bi çocuktu. Eski eşi yanında seküler kalır yani. Erken evlendi erken anne oldu vs karakteri yeni oturmaya başlamıştır belki

23 ağustos 2023 13:47

10. ben yargılıyorum valla. yok öyle tesettürlü olup paraları cukkalayıp sonra açılmak. zaten tesettürlü gibi olmuyolar yüzde bir tomar makyaj ama açık kadınlar laf yiyor nelerle uğraşıyor hatta bunu tesettürlü bazı kadınlsr da yapıyor. her zaman mağdurlar zaten orası ayrı.

ecmel mesela bir kadın olarak kızıyla tek başına hayat kurdu ama bir kere atatürk'e teşekkür etmişliği yok. hepsi atatürk sayesinde ama. böyle insanlara ayy kendi tercihi olabiliiir, tesettür ağır bir karar amaaa falan diye savunamam. biz dışlanıp bir yığın saçma sapan davarla uğraşırken, onlar sözde "ahlaklı" adı altında paraları cebe güzel indirdi.

23 ağustos 2023 23:13