bu davranışı pick melik değil mi?

sınıftan bir kız otururken ya ben hic makyaj yapmıyorum falan dedi. konu da şöyle açıldı ben. dedim ki rimel ve allık hep sürerim hic makyaj yapmasam bile onlarsız çikmam. bu kızda ben hic yapmıyorum sadece özel günlerde kutlama falan bence zaten ihtiyacım da yok. ben de ihtiyaçla ilgili değil öyle olsa adriana lima ya da angelina jolie gibi insanlar da makyaj yapıyor altta iyi bir twmwl yoksa istediğin kadar makyaj yap bir şey değişmez dedim bu da bozuldu. bu arada gözündeki rimel yüzündeki highlighter 1 km öteden belli bunları söylerken.

1. üfff bomboş bir muhabbet. bomboş bir muhabbeti kafaya takıp buradakilere soracak kadar bomboş olmak. pick me bilmem ne amann size bu kelimeleri kim öğrettiyse abv. ne yapalım yani öyle dediyse? hoşuna gitmediyse takılma bi daha olsun bitsin. gelmişsin burada çekiştiriyorsun.

1 temmuz 2024 12:17

2. low hayatlar context warning..

neyse evet, ortamda erkekler varsa kız bayağı pick melik yapmış. böyle kızlar biz okuldayken de bol miktarda vardı. biz pek aramıza almıyorduk.

1 temmuz 2024 12:18

3. Evet pick me bir davranış süslü. Ama bu tarz konuşanlar her yerde malesef boşver takma.

1 temmuz 2024 12:19

4. bu kişi aynı zamanda midesi minicik olduğu için çok az yemek yiyip elleri minicik ve çok üşüyen biri mi

1 temmuz 2024 12:34

5. Bem bu kızım ama anlamıyorum makyajdan ve cilt makyajını yapamadığım için ne yapsam kötü görünüyor yüzümde. ofistekilerle akşam bi yere gidecekken (gizlinot: Ofise 0 makyaj gidiyorum dediğim nedenlerden) makyajını çok beğendiğim bi kızı çağırdım mesela far rimel ruj sürücem dedim farımı kontrol etmeye gelsen olur mu (gizlinot: Bi de tuvalet hafif karanlık kız böyle flaş mlaş halletti) geldi o da bi yandan makyajını tazeledi falan.

Bence artık eğer normal bi ortamdaysanız makyaj yapmak da yapmamak da gayet okey o yüzden ben senin yerinde olsam (gizlinot: Cildim iyiyken far rimel ruj olmadan adım atmıyorum bu arada) bozulmazdım. Ha makyajı ihtiyaç olaram görüp makyaj yapana alttan alta çirkin diyorsa bu onun sorunu. Benim için mesela tam tersi cildi çirkin birine en güzel makyaj bile yakışmıyo. Böyle bireysel şeyler üzerinden genelleme yapmak çok çocukca geliyor bana.

Eğer mutlu olucaksa ama kendisine makyaj yapmayan kız sertifikası verebiliriz.

Bu arada pick me olmak için etrafta erkek olması gerekmiyor mu erkek yoksa kim pickleyecek

1 temmuz 2024 12:44

6. pickmeliği kimse anlayamamış ya. ille etrafta bir erkek olması gerekmiyor. bir şeyleri sizin üzerinizden kendine kanıtlamaya çalışabiliyor.

1 temmuz 2024 15:42