bu elbise düğünde giyilir mi ?

düğünde beyaz giyilmez deniyor genelde. kastedilen daha gelinlik gibi duran uzun abiyeler diye düşünüyorum. kısa bu tarz beyaz elbiseler için de aynısı düşünen var mı?(link: https://ty.gl/owfaujb elbise)

1. Ya ben kısa veya uzun fark etmez beyaz tercih etmiyorum çünkü kimsenin polemiğiyle uğrasamam :)

8 nisan 2021 16:24

2. Elbise cok güzel de bunu giyen birini gorsem fesat derim net. Neden bu kurallari esnetmeye calisiyorsunuz ki? Dugunde beyaz giyilmez iste.

3. asla.

8 nisan 2021 16:24

4. Başkasının düğününde asla beyaz giymem. Benimkinde giyilirse de kapıdan içeri aldırmam büyük ihtimal. Ayıptır ya.

8 nisan 2021 16:27

5. bence aynı elbisenin (link: https://www.trendyol.com/ipekyol/elbise-p-56145339 şu) desenlisi daha güzel süslü. bu arada elbise başlı başına düğün elbisesi gibi gelmedi bana. nikaha giyerdim anca. çok günlük görünüyor. tabi sizin zevkinize uygunsa o ayrı.

8 nisan 2021 16:29

6. kim koyuyor ya bu buram buram kompleks kokan kuralları?

alınmayın ss ama biri şu dandik elbiseyi düğünümde giyse, ay acaba benim yerime onu gelin sanırlar mı offf diye bunalıma girmem.

8 nisan 2021 16:31

7. Ss giy git sevdiysen, sen beyaz tea dress giydin diye komplekse girip dugunu zehir olan gelinin ciddi sorunlari vardir senden bagimsiz.

8 nisan 2021 16:38

8. Kimsenin dugunu zehir olmaz tabi sizin elbiseniz yuzunden ama her yerin bir dress codeu da vardir. Dugunde beyaz giyen benim icin cenazeye pembe payetli elbiseyle gelen gibidir.

8 nisan 2021 16:40

9. bacım sordun giyilmez dedik. orta akraba yakın vs fark etmez. he illa giyeceğim derse tabii giy. ama genel kanı giyilmezdir. sorunun cevabı giyilmez. he düğün olmayan herhangi bi davette falan al giy tabii. bu geleneği biz koymadık yıllardır süregelen hemen hemen her millette olan bir durum bu trye özel değil. yabancı dizilerde falan da esprisi yapılır. giyilmez yani sanırım yeterince net oldu. ama banane dersen giyersin tabii sen bilirsin

8 nisan 2021 16:58

10. İstisna olmaksızın düğünde beyaz giyilmez. Gelinlikle oynamak zor oluyor kuyruğuna basıyorlar diye çıkartıp buna çok benzer bir elbiseyle devam ettim kendi düğünümde

8 nisan 2021 16:59