bu fal ücretleri nedir böyle? youtube  falcıları bile 900 tl tarot bakıyormuş yok artık ?

süslüler eskiden arkadaşlarla buluştuğumuzda kafelerde falan eğlencesine fal baktırırdık ama şimdi eğlencesine fal baktırma işi bitmiş resmen:) isim yapmış kişilerin uçuk fiyatlarını bir nebze anlarım da sıradan kişiler de fiyat konusunda epey uçmuş. youtube falcıları falan 900 tl den tarot bakıyorlar şok oldum. astroloji zaten pahalıydı hadi onu anlıyorum da kahve, tarot falın bu kadar uçuk fiyatlar olması nedir?

1. Süslüler asıl istediğim astroloji yorumu idi ama fiyatlar uçuk diye dedim Tarot baktırayım bari. Bu bu ara bazı konular İçin yoruma çok ihtiyacım var. Neyse YouTube'da melysid'i görmüşsünüzdür belki, hadi ona baktırayım dedim, 900 TL'ye Tarot bakıyormuş yok artık ya. Bu nasıl fiyat böyle?

Süslüler yok mu uygun fiyata memnun kaldığınız kimse?

15 haziran 2022 14:01

2. Lerzan'la tarot kanalını takip ediyorum ben. 250 falandı en son kişisel açılım.

15 haziran 2022 14:05

3. Ne güzel silkeliyorlar kerizleri

15 haziran 2022 14:20

4. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/suslu-yazarlarina-dev-tarot-hizmeti?i=1972793 şu) cevabı pinledim. aklıma estikçe bakıyorum. bir deneyin

15 haziran 2022 14:25

5. valla ne güzel sektör götünden uydur uydur al paraları. günde beş kişiye bile baksan asgari ücretten fazla kazanırsın. keşke falcı olsaydık :D

15 haziran 2022 14:30

6. Ya süslüler gerçekten çok şaşırdım. Ben YouTube'da fal yorumları dinlerim, ama YouTube falcısı diye çok da ciddiye almam, öylesine dinlerim. Baktım astroloji ücretleri uçuk bari YouTube falcılarına fal baktırayım dedim, yani tamamen öylesine yorum almak İçin. youtube melysid'in tarot'a 900 TL baktığını öğrenince şok oldum. Tarot, kahve falları uzun vadeli fallar da değildir, bu ücretler tarota, kahveye verilir mi hiç ya? Hani gerçekten hisli biri olur, sosyal medya etkisi olmadan isim yapmış bir falcı olur anlarım  ama sosyal medya etkisiyle YouTube da düzenli video yükleyerek kanalı büyütmüş birine de 900 TL verilir mi hiç ya.

15 haziran 2022 14:50

7. Valla doğru söylüyorsunuz bu ne ya hiç bilmiyordum bu kadar olduğunu. Mesela Burada sürekli psikolojiyle ilgili sorular soruluyor, millet psikoloğa yönlendirince param yok diyorlar. Acaba bu insanlar falcıya büyücüye astroloğa para verirken de bu kadar düşünüyorlar mı. İkisini karşılaştırdım çünkü bu tarz şeylere genel merakı olanlar dışında çoğu kişi hayatında zorlandığı zamanlardan geçerken başvuruyor sahtebilimlere.

15 haziran 2022 14:53

8. A8 gerçekten bu fal piyasası uçmuş. Biz eskiden arkadaşlarla kafelerde 40-50'ye fal baktırırdık, o zaman da tabii uçuk fiyatlara fal bakanlar oluyordu ama bu kişiler gerçekten sosyal medya etkisi olmadan isim ün yapmış kişiler oluyordu ki bu kişilere ulaşmak da kolay değildi. Ama şimdi bakıyorum "Ben fal bakıyorum" diyen herkes site, kanal açıyor uçuk fiyatlara fal bakıyor. Ünü yok ismi yok ama fiyatlar böyle şaka gibi

15 haziran 2022 15:03

9. falcılıga mı baslasam ben bedava bakıyorum arkadaşlara habire de çıktı diye geri dönüş alıyorum. 900 tl'ye tarot bakmak günah en başta. ne söylerse söylesin 900 tl etmez tarot falı. 200 tl'dir ederi maksimum belki 250. astroloji'de ise 9000-10000 isteyenler de bana aşırı geliyor. kuş kondurulmuyor sonuçta. astrolojide de tavsiyem 2000'den fazlasını vermeyin kimseye. 23 senedir astrolog 12 senedir tarolog olarak tavsiyem bu. ben bunları iş olarak yapmıyorum. ama yapsam fiyatlarımı bu aralıkta tutardım kesinlikle eminim.çünkü nasıl yapıldığını ve emeğimin ne kadar edeceğini biliyorum. çok yüksek fiyat verince elitlerin falcısı olmuyorsunuz. sadece ulaşılabilirliğiniz azalıyor.

15 haziran 2022 16:18

10. 200-250 tl mi ederi??? ay şaka gibisiniz. ben 100 tlye bakayım size. gerçekten günde kaç saat çalışarak kazandığınız paraları bunların eline sayarken hiç mi rahatsız olmuyorsunuz?

15 haziran 2022 16:22