bu melisa aslı pamuk’un eşinin memleketini ziyareti niye bu kadar abartıldı?

soru aynı başlıktaki gibi. benim göremediğim ne var da bu kadar abartıldı bu durum. twitter, instagram sürekli bu konu. adamın biri de tweet atmış “ülkenin en başarılı, en güzel kadınlardan biri” diye başlıyor ahsjsjdj ne başarısı tam olarak geçen sene merve dizdar değil de bu kadın cannes da ödül aldı da haberimiz mi olmadı? yoksa bu kocam da kocam, köyüm de köyüm diyenler mi abartıyor?

1. Ay adamı hiç beğenmedim o değil de. Ya işte diyorlar ki o kız bile köye gitti. Köyde hizmetçi gibi çalıştırmak istedikleri eşlerine veya eş adaylarına laf atıyorlar. Sanki kadın gitti de evi ahırı temizledi, yemek yaptı, hayvanları sağdı, fındığı topladı.

25 temmuz 2024 16:55

2. Ya kadin unlu ya koye gidince wow oldu beyinsizler.

Elti dedikodusu, kaynana dirdiri ceksin, sabah aksam hizmet etsin, goruruz ondan sonra kac defa gidecek.

Sanki turk kadini boyle el ustunde tutuluyor gittikleri yerde de, onlar gitmiyor...

25 temmuz 2024 16:57

3. Anonim 1 e katılıyorum. Kızı prensesler gibi agirlamislardir. Öyle ziyarete ben de giderim

25 temmuz 2024 16:57

4. normalde açık giyinen rahat bir kadın ya, rizedeki eşinin köyüne rahibe gibi simsiyah elbiseyle gitmiş. ondan da bi dikkat çekti. ya şimdi x kuşağı da ölüyor. ay kocamın köyü kocamın anasının eli falan diye o yüzden twitter'da gündem oldu.

25 temmuz 2024 17:10

5. Kadın turistik gezi gibi gidip gezmiş. Oo abartmalar abartmalar. Sanki dünyanın en farklı hareketini yapmış gibi davranılmasını hiç anlamadım. O bölge memleketi olan arkadaşım var İstanbul'da doğmuş büyümüş o da böyle resimler atıyor gidince :)

25 temmuz 2024 17:14

6. Birisi de şey yazmış ya, tokattaki köyüme gittik, internetsizlikten sıkıldı, ananın a.nı eşekler s..n küfrünü duyunca da boşandı benden" diye. Aynen eminim sıkıntıdan boşanmıştır. Küfür de çok sevimli bir şeymiş gibi ltında yorumlar hep.

25 temmuz 2024 17:20

7. Kadını uçuran erkek güruhu sanki eşlerine böyle düğün yapabildiler yada sevgilisi olan yapabilecek. Bu standartta yaşatabilecekler. Sikindirik kahve ısmarladı diye olay çıkarmıştı geçen birisi. Bu kadar da oksimoron bir grup.

25 temmuz 2024 17:35

8. Kendileri sanki eşlerini köye götürüp Melisa Aslı pamukmus gibi davranıyorlar hepsi hizmetçi yapmak istiyor bunlara o kadar sinirleniyorum ki aptal salaklar kadın gitmiş gezmiş görmüş rahat etmiştir bizim gariban kadınlar gibi doğalgazsiz ocakta bulaşık makinesi olmayan mutfakta rezalet bir köy hayatı yasamiyordur eminim bir kere de köye karılarını götürsünler o zaman erkekler yemek yapıp sofraya koysun toplasın yere eğilerek yerleri supursun bazı köy evlerinde güneş enerjisi yok çok fakirlerde dogalgazi geçtim suyu ısıtacak bir sistem yok Allah'ın cezaları eşimin de köyü var gördükce bazı aileleri sinir krizi geçiriyorum köylerin halini o kadınların halini bir gorseniz varya hala cingene süpürgesiyle yer süpüren kadın dolu köyler ve bu adamların karılarını fakfakir köylerine götürme hizmetçi yapma isteğini gördükçe sinir krizi geçiriyorum.

Köyler çalışmayan yatmaktan 150 kg olmuş ama karısı hayvan bakan tarlaya giden akşam yemek yiyip bir bardak kaldirmayan adam dolu. Sımdiki kızlarda kocamda kocam kocamın köyü diye kafayı yiyor Allah'ın salaklari bu aptallar köylü olmayı çiftlik sahibi olmakla aynı zannediyor.

Allah bütün bacıları bu köy meraklisi eş değil hizmetçi almak isteyen kendisi kısa sortla gezip köyde essek gibi yatıp karısı çalışsın isteyen adamlardan korusun

Yazarken bile o aileler aklıma geldikçe sinirleniyorum

25 temmuz 2024 17:45

9. O kadar saçma ki tam bir erkek terörü başla bir şey değili. Önce kadını durduk yere linçlediler işte adam zengin futbolcu olmasa bakmazdı bilmem ne diye sonra iki köy fotosunu görünce işte kadın dediğin böyle olacak bilmem ne diye iğrenç ikiyüzlülüklerini gösterdiler. Dertleri bu kadın falan dertleri "kocam da kocam" düsturunu normalleştirmek 😂

25 temmuz 2024 19:26

10. Çoğu kadın eşinin köyüne gittiği zaman sabah kalkığı andan gece yatana kadar iş yapıyor. Gün içinde uyuduğu zaman dışında hizmet etmediği bir an bile yok. Bu nedenle kadınlar eşlerinin köyüne vs gitmek istemiyor ki haklılar. Ünlü bir kadın gittiğinde aa bak o bile gidiyor bizim kadınlar gitmemek için takla atıyor diyorlar. Bu nedenle erkekler aşırı pohpohladı bu olayı. Fakat bu kadının sabahtan akşama eşinin ailesine hizmet ettiğini hiç sanmıyorum. Bizim kadınlarımız da eşinin memleketine gezmeye görmeye melisa pamuk gibi gitmeyi isterdi tabiki turistik bir gezi olsaydı bu.

26 temmuz 2024 12:32