bu tesadüf mü bir işaret mi anlam aramaya çalışıyorum ?

süslüler uzun zamandır kendimi yalnız hissediyorum 2 yıla yakındır doğru düzgün bir flörtüm dahi olmadı . birinden hoşlanıyordum bir süre konustuk yaklaşık 20 gündür bir iletişimimiz yok. bu kişiyle farklı ve komşu şehirlerde yaşıyoruz. ama pek gelip giden biri değil. belki inanmayanlarınız vardır yaşça büyük bir abla kahve falı baktı ama kahveden ziyade durugörü gibi. yüzüme bakarak söyledi her şeyi. senin hayatına biri geliyor senden şu kadar yaş büyük şu tipte görünümde şu meslekte gibi. ben parayla bile bakmam içimden geldi sana bunları söylemek diye. neyse o akşam hem son zamanlarda hayatımda giden bazı aksilikler hem yalnızlık hissiyle biraz ağlayıp işaret istedim hayattan. dua ettim bu kimse karşıma çıksın diye. ertesi gün işe giderken alarmı kurmayı unutmuşum ki asla unutmam. uyanamadim. işe geç kaldım. bir patron sistemi yok ortaklı bir isim var. giderken kargodan kargomu alayım dedim. asla kargoyu bulamadım yolum uzadı isim aksadı resmen. en sonunda buldum alıp iş yerine giderken karşıdan bir grup geliyordu maske takmamisti. bu benim hoslandigim kişi mi diye düşünürken iş yerine gittim hikaye atmış iş için gelmiş o olduğuna emin oldum. çok şaşırdım. sonra düşündüm. bu dün kahve bakan kadının söylediği şeylerle birebir örtüşüyor yaşı mesleği görüntüsü. yaşadığım şehirde küçük değil koskaca milyonlarca insanın yaşadığı bir yer. dar bir sokakta o kadar şeyin bir araya gelmesi normal gelmedi. ya şu aralar bir boşluktayım hayatta bir anlam arıyorum. o yüzden belki her şeyi kendime yormaya calisiyorumdur. siz böyle bir olay yaşasaniz ne düşünürsünüz?

1. Bosluktayken ben de astrolojiye sariyorum süslü olur öyle sonra geçiyor. 20 gündür iletişiminizin olmaması iyi değil bence niye bitti ki konuşma? Hikayesine aa bugün seni gördüm falan yazabilirsin bence

10 ekim 2021 22:10

2. Bende anlamadım süslü neden bitti durduk yere konuşmanın ortasında görüldüde bırakmıştı mesajımı. 1 hafta sonra x şehrinden dönüyorum geçerken seninle bir kahve içelim mi dedi saat 22.00 falandı eve geçtim pek müsait değilim dedim tamam başka zaman o halde dedi konuşma orada bitti. 20 gündür konuşmadık.

Ruhsal anlamda kendimi çok yalnız hissediyorum süslü ya ruh halim o kadar kırılgan hale geldi ki şu an bile ağlamak istedim. Gel artık be adam...

10 ekim 2021 22:20

3. Kahve içelim mi dediğine göre yazabilirsin çok begeniyorsan storysine cevap, ama daha flört döneminde görüldüde bırakan adamdan cacık olmaz gibime geliyor süslüm, isteyen 4 saatlik yol geliyor o kahve için :(

10 ekim 2021 22:23

4. Ya biri de gelsin normalde parayla bakıyorum ama sana bakasım geldi deyip aşk geliyor desin bana da

10 ekim 2021 22:38

5. Yok süslü bu olay olalı 4-5 gün oldu . Hikaye falan kalmadı yani. Yazmak istemedim çok kalabalıktı etrafı . Şimdi reddeder büyük ihtimalle uzulmeyeyim dedim. Neyse akışa bırakacağım artık

10 ekim 2021 22:38

6. Anonim 3 süslü umarım güzel karşılıklı bir aşk gelir hayatına 🙏

10 ekim 2021 22:39

7. Süslü seni bir noktada anlıyorum benimde böyle beynimin uğraşacak birşeyleri yokken tabi aşk da yokken acaba mi deyip insan herşeyden anlam aramaya başlıyor birde bu üstüste gelince dediğiniz gibi fal olsun astroloji olsun uymaya başlıyor sanki. Aynı anda çevrimiçi olmalar birşey paylassa kendine yormalar . Geçen gün unuttum falan diyordum bir baktım akşamına durum paylaşmış sanki ben unutmaya çalıştıkça birşeyler çıkıyor gibi bu benim olayım kendisi arkadaşım zaten yani neyse yakın arkadaşımla konuştuğumuzda bir insan gerçekten severse ilgilenmek isterse konuşacağı adim atacağı. Bu olaylar biraz bizim kendimizi ya da benim diyeyim beynimi meşgul etme hayal kurup mutlu olma müzik dinleyerek yani. Sizde flört gibi durumlar konuşmalar var gibi seni gördüm gibi falan deyip sohbet edebilirsiniz ama dediklerimi de unutmayın. İnşallah olacaksa güzel şeyler hayirliysa olsun

10 ekim 2021 22:47

8. Çok teşekkür ederim anonim 4 süslü umarım sen de çok mutlu olursun. Evet gerçekten duygusal boşluk kadar iğrenç bir şey yok. Her ihtimal aklına geliyor. Bir şarkıdan bile anlam çıkarıyorsun.. umarım en yakın zamanda çıkarız

11 ekim 2021 00:09

9. O veya değil, umarim gönlünüzce bir aşk yaşarsınız. Dua edecegim size.

11 ekim 2021 01:26

10. Yaaaaa anonim 5 süslü çok teşekkür ederim bunu okumak çok mutlu etti beni , umarım çok mutlu olursun 💜

11 ekim 2021 02:27