bu tiftik saçlarım nasıl yola gelir yol gösterin?

süslüler saçlarım dalgalı gibi ama dalgası çok belli belirsiz hemen bozuluyor. ayrıca çok tiftik tiftik ve elektrikli duruyor. (link: resimag.com/i/41c8c7470fa saçlarım önden) ve (link: resimag.com/i/3756f83413e yandan hali) böyle. ne kadar bakım yapsam da hiç güzel, izanlı durmuyor. ben bu saçı nasıl yola getiririm?

1. Kanser etti beni bu linkler;

(link: https://www.resimag.com/i/167b1160775 önden) (link: https://www.resimag.com/i/73670bb7801 yandan)

26 kasım 2020 21:01

2. süslü fotoğrafları göremedim ben

26 kasım 2020 21:03

3. bence saçın tiftik gözükmüyor süslü ya sadece gür gözüküyor belki bana öyle geliyor ama ara makas attırsan belki siner biraz

26 kasım 2020 21:04

4. Aloa vera yoğurt bal maskesi pürüzsüzleştiriyor süslü deneyebilirsin

26 kasım 2020 21:07

5. Suslum kabariksa ara makas attirmayin iyice fenalasiyor

26 kasım 2020 21:07

6. anonim 2 fotoğrafı banyodan sonra saçımı kurutunca çektim. saçım evdeyken çok yumuşak duruyor ama ne zaman dışarı çıksam saçlarım sertleşip kuruyor bildiğiniz. kuru bir saç tipim var ıslakken çok zor kuruyor. ara makas hatasını bir kez yaptım asla yapmam. saçımın gürlüğü gözüme batmıyor daha çok şekilsizliği, tiftiklenmesi, elektriklenmesi gözüme batıyor.

26 kasım 2020 21:14

7. anonim 3 sadece bal maskesi yapıyordum bir ara ama pek bir değişiklik gözlemlememiştim. dediğiniz maskeyi not aldım, en kısa zamanda deneyeceğim

26 kasım 2020 21:15

8. o zaman sorumu şöyle değiştireyim gür saça nasıl bir bakım yapmam gerekir ki şekil alsın, hoş dursun? saçlarımın önü hafif dalgalı yandan neredeyse hiç dalga yok. yarı dalgalı yarı düz takılıyorum 😅

26 kasım 2020 21:41

9. ben bayıldım saçlarınıza. eletriklenme için saç yağı denediniz mi -ki ben çok bir elektriklenme, tiftiklenme göremedim-? saçlarınızı daha dalgalı hale getirmek için bukle belirginleştirici ürün de kullanabilirsiniz.

26 kasım 2020 23:52

10. Süslü ben ne demek istediğini anladım benim de saçlarım böyle evdeyken güzel dışarı çıkınca tiftik tiftik ama böyle gür değil tabi ince telli benimkiler biraz da ondan dkdkd ben saç testi yaptım az gözenekli çıktı ağır yağlar ve proteinli ürünlerden uzak durmam lazımmış. Jojoba yağı çok övüldü onu aldım daha denemedim

27 kasım 2020 00:15