burak yörük'ün sevgilisi tuana'nin lens markasını bilen var mi?

uzun süredir bu kadar doğal duran lens görmemiştim, sadece lens kullanan biri lens olduğunu anlar. star green gibi duruyor ya da labella pixi green olabilir ama labellalar bu kadar doğal durmuyor. hiçbir yerde söyledi mi

1. Kendi göz rengi değil mi ya zaten yeşil gözlü diye biliyorum

10 mart 2023 16:32

2. labella pixi green süslü, gözden göze değişiyor göz çapınız önemli lensin doğal durup durmamasında.

10 mart 2023 17:14

3. labellalar ucuz lens piyasasina gore oldukca dogal duruyor bu arada, tabii goz capiniz ve sekli de buyuk rol oynuyor dogal durup durmamasinda. yoksa arkadasimda air optixin hareli serisi bile oldukca dogal duruyor cunku goz taban rengi acik ve goz capi buyuk. disaridan goren dogal goz rengi zannediyor

10 mart 2023 18:09

4. Süslü ben pixi green bir kere denedim çok dogal durdu gözüm normal kahve bi goz kapkara degil bal gibi acik da değil. Ama pixie greenden daha doğal bir lens bulurum diye düşündüğüm icin hypnosea gectim :/

Labella bombeli duruyordu o yüzden icime sinmemisti

Air optix boyamasi cok yapay gelmisti ama sans verilebilir. Tip olarak acik tenliyim saclarim kumral sari arasi (boya) ama yüz hatlarim keskin ve kaşim falan az:(

Pixie green ise yeniden sans verebilirim

Bu arada doğal gözleri kahve bence kizin ama hic dogal gözüyle gormedik yani bilemiyorum o yuzden. Belki lenssiz halini de lens sanmisizdir eğer renkli gozluyse.

10 mart 2023 18:17

5. ben de labella'nın zircon rengini kullanıyorum mesela inanılmaz doğal duruyor

10 mart 2023 20:19