burun dolgusu yaptıran var mı?

süslüler, burun estetiği sonrası burnumda çökme oldu önden yamuk duruyor yandan hiçbir sorun yok acaba dolguyla görüntüyü hafifletebilir miyim? deneyimi olan süslüler var mı

1. Biraz salsaniz mi kendinizi artik... dolgu da baska bir seye sebep olduğunda tekrar mi islem yaptiracaksiniz

16 kasım 2021 18:35

2. süslücüm ben 2-3 yıl önce burun ucuma yaptırdım. çok kötü ve büyük bir burnum yok, dipten gelen kavisi gayet güzel ama burun ucum düşük olduğu için hafif bir gaga yapıyor. nefes alıp verme problemim hiç olmadığı için ameliyat da olmak istemedim. ben de ucunu doldurtarak daha dik bir görünüm elde ettim. çok da memnun kaldım ama bir süre sonra eriyor tabii. ortalama 1-1,5 senelik bir ömrü var. tabii burun ucu hareketli olduğu için öyle. daha yukarıda hareket etmeyen bir bölgede daha kalıcı olabilir. 5 dk içinde işlem bitiyor gayet basit ve acısız. çok hassas bir cildim olduğu için birkaç hafta kadar hafif gerginlik şişkinlik ve kızarıklık oldu bende. onun haricinde sorunsuz. pandemi falan derken kendimi çok saldım ama bu aralar tekrar yaptırmayı düşünüyorum.

16 kasım 2021 19:02

3. anon3 çok teşekkür ederim süslü, doktorunuz kimdi acaba? istanbulda mısınız

16 kasım 2021 20:03

4. anon1 gerekirse toprak olana kadar yaptırırım süslü deneyimi olanlara sordum bu soruyu zaten

anon2 teşekkürler süslü

16 kasım 2021 20:05

5. Artik estetik ameliyat sonrası dr lar dolgu botoks ile de destekliyorlar süslü. Isterseniz öncelikli ameliyatinizi yapan olmak üzere bir dr gorusu alin bence. Ben de düşünüyorum, vakit ve para ayarlarsam bi deneyeceğim. Benim sikayetim fotolarda egri cikmasi, aynadan baktigimda bi sıkıntı görmüyorum.

16 kasım 2021 20:36

6. Çok geç gördüm sordum aylar geçmiş aradan. Ama yine de söyleyeyim. Ben ismail küçüker'e yaptırmıştım. O zamanlar samsun'daydı artık istanbul suadiye'de kliniği.

24 nisan 2022 23:49