buyrun sohbete; yaprak dökümü leyla mı haklıydı necla mı :dd?

eveeet aşk-ı memnu sorusunu görünce aklıma geldi diğer bol entrikalı dizimiz :d gerçi 2. sezondan sonra felaketti ama ilk sezonu güzeldi. youtube'da dolanırken bu video karşıma çıktı (link: https://www.youtube.com/watch?v=c-5cnbchd9q işte o meşhur kavga :d) şimdi sizlere soruyorum. sizce necla mı haklıydı, leyla mı? ben leyla'ya ne kadar kızsamsa leylacıydım sanırım ya üzülüyordum ben ona :( necla çok pislikti bence :dd

1. (link: https://www.youtube.com/watch?v=C-5cnBChd9Q link açılmıyor sanırım bir daha ekliyorum :d)

9 kasım 2018 16:54

2. tolga karel'i paylaşamamışlardı ahahahahhaha. benim hatırladığım şöyleydi kronolojik sırayla gidersem;

-necla kendini sedef diye tanıtıp oğuzla beraber oluyordu. sonra oğu birkaç hata yapıyordu sanırım ayrılıyordu necla ve oğuz.

-hemmmen sonra bu sapık ırz düşmanı oğuz leylanın peşine düşüyordu. leyla da kardeşinin eski sevgilisi olmasını bilmesine rağmen oğuzla çıkıyordu. (gizlinot: leyla'nın ilk hatası -5 puan) işte oğuz hediyeler kolyeler vs. leylanın gözünü boyuyordu.

-bir gece oğuz ve leyla oğuzun evine gidiyorlardı. pislik oğuz leyla'ya tecavüz ediyordu :( ama bizim saf salak leyla sanırım nasılsa artık oldu diyerek sonrasında da okuluna gitmek yerine oğuzun evine gidip takılıyordu oğuzla :d

-ve hamile kalıyordu (gizlinot: korunmasız ilişki kamu spotu ) kara kara ne yapsam diye düşünürken oğuzun evine gidiyordu. tabii ırz düşmanı oğuz boş durmuyordu ve patronunun karısını da götürmekle meşguldü :d leyla bunları basıyordu. "söylicem herkeseeee, herrrkese söylicem!!!!" diye ağlarken bu pis oğuz bunu merdivenlerden atıyordu. ve leyla'nın hem bebeği düşüyordu hem de bütün aile leyla'nın hamile kaldığını öğreniyordu :(

-sonra bizim namus bekçisi ailemiz, "kızımın namusu gittiiii" diyerek zorla leylayı oğuzla evlendiriyorlardı. işte burada leylanın hatası yoktu, istememişti o oğuzla evlenmeyi. (gizlinot: bence burada leylanın puanı tekrar 0'a dönüyor :d)

-leylanın zenginlikten gözü dönmüştü ve oğuzun pisliğini görmezden geliyordu. kürk almıştı (gizlinot: hayvan haklarından dolayı -10 puan veriyorum leylaya :d) ve giymediği eski paltosunu neclanın suratına fırlatmıştı. (link: https://www.youtube.com/watch?v=Hn4iViF8BEA izlemek için tık tık) (gizlinot: burada leylaya -20 puan daha)

-bu arada sapık oğuz hem patronunun karısıyla hem leylayla beraberdi. leylaya kötü davranıyordu ama. bu da yetmezmiş gibi neclaya göz dikmişti.

-necla da istiyordu oğuzu. gül gibi yakışıklı nişanlısı cemi bırakıp oğuzla kaçtı. (gizlinot: ablasının kocasıyla kaçmak -50 puanı hak ediyor bence :d)

ay daha yazarım ama yoruldum süslüler kısacası leyla 10 puan farkla daha az suçlu bana göre :ddd

9 kasım 2018 17:13

3. evet ya :( hayır bir de cem bin basardı oğuza ama ferhunde "tutku yok demi" falan diye neclanın aklına girmişti :d bir de cem salak gibi affetti neclayı sonra bir de köpeği oldu.... cidden necla neden bunca hataya rağmen dizinin kazananı oldu ya :( leyla dizinin kaybedeniydi. kız resmen necla ve oğuz kaçtıktan sonra normale dönemedi.

9 kasım 2018 17:20

4. ahahhaahahah son anonim güldürdün baya :d katılıyorum bence o dizide bütün aile saf salaktı :d ya zaten diyorum ya 2.sezondan sonrası kocaman bir saçmalıktı. leylanın oğuza dönmesi falan. bihter'ciyim bu arada ama neclanın durumu daha farklıydı gibi geliyor ne bileyim. beraber büyüdüğün kardeşin sonuçta. gidip kocasını elinden alıyorsun :( bence neclanın durumu daha çok behlül :d

9 kasım 2018 17:42

5. sonuna kadar leylacıydım ben. necla hırs küpü, kıskanç, haset. gitti kardeşinin kocasını elinden aldı, mis gibi cemi terk etti. sonra geri döndü herkes kendisini affetti de o gene saçma sapan triplere girdi kendi kendine. hııhh pis necla

9 kasım 2018 17:56

6. Neclaya üzülmüştüm aslında bi dönem tek başına kaldı falan diye ama geçen tv2de tam Leyla ve nazminin ayrıldığı bölüme denk geldim kardeşim kocamla kaçtı abim banka dolandırdı benim ne suçum var diye evdekilere saldırmıştı neclayı falan yere düşürmüştü. Necla ertesi gün eşyalarını almaya geldiğinde onun yüzünden ben bu evden gidiyorum falan demişti bi ton laf saymıştı da Ali Rıza bey kardeşin istedi diye biz senin hatalarınla kabullendik sen bunu yapabilir miydin demişti de Necla cevap verememişti. Oğuz’la tekrar birlikte olmaya başladıklarında da pişman olup Leyla eve dönmüştü Necla babasına bu eve nasıl gelir yaptıklarını unuttun mu falan demişti de Ali Rıza beyin bir bakışıyla mosmor olmuştu. Hırs küpü bi karakterdi evet ama bence dizinin asıl iticisi Hayriye hanımdı net. Aman ağzımın tadı bozulmasın Ali Rıza bey

9 kasım 2018 18:11

7. Necla çok itici ve soğuktu, Leyla daha sıcak geliyordu.

9 kasım 2018 18:40

8. Bence her şeyin nedeni Ali Rıza bey Şevketle Ferhundenin evliliğini istememişti.Ferhunde sizinde kızlarınız var deyince benim kızlarım öyle şeyler yapmaz demişti sonrasını hepimiz biliyoruz ama kazanan Leyla olmalıydı diye düşünüyorum hala.

9 kasım 2018 19:54

9. Ben pembe montun tarafını tutuyorum.

9 kasım 2018 19:54

10. (link: https://www.youtube.com/watch?v=S3hEtni1Z1w bunu) hanginiz yaptı başlığa bak fjdskfsdg

9 kasım 2018 20:28