cansu akın’ın sevilen biri olması?

bu kız insanlarla kolay rahat ilişki kurmayı yakın arkadaş olmayı nasıl becerebiliyor sizce? bence çok seviliyor hem sevglileri hem arkadaşları hem de markalar tarafından. markalar hadi neyse de bu kızın olayı ne sizc?

1. Sevilen derken?

Duygu yanciligi ile takipci toplama

Sonrasinda ajans ve networking ile markalara ulasma

Ardindan oyuncu sevgilisi sayesinde moda tayfasina giris

Azimle link kaydiran kendisi gibi olur

Kendisinin herhangi bir ortamda konusabilecek kadar bilgi gorgusu oldugunu dusunmuyorum sorry

15 haziran 2023 13:01

2. siz sevmiyor olabilirsiniz ama çevresi tarafından sevildiği çok net. ben de merak ediyorum.

15 haziran 2023 13:23

3. Şu at suratlı kızın nasıl o noktaya geldiğini hala anlamadım.

15 haziran 2023 13:48

4. bu kadın nasıl metini bağladı ya? nerde tanıştılarda gitti yakışıklı kültürlü bir oyuncuyla sevgili oldu? sadece sevgili de değil herif bayağı aşık cansu'ya. o harun toksiğinden kurtulunca bir anda önü açıldı. harun cansu'dan yaşca biraz küçüktü. çok da değil 1-2 yaş. sürekli arkadaş ortamında bunu dile getirip duruyordu. birde sinirli bir tipti. bence cansuya iyi davranmıyordu. açıkcası cansu bana mesafeli soğuk bir tip gibi geliyor. arkadaşının cafesinin tanıtımı için bir story atma karşılığında 5bin tl isteyen biri ki bu dediğim olay çok eski. o zamanın parasıyla bugünün 30bini gibi düşünün. kızlar epey dedikodu yaptım ama metini nasıl bağladı gerçekten?

15 haziran 2023 14:18

5. Bir de burada asil sasirilmasi gereken metin akdulger

Iyi oyuncu nerd havasini biraz golgeliyor diye dusunuyorum

Yoksa kimseyi abartmamak lazim da onceden belli olan yakin oldugu ajans sayesinde almis olduu yilin influenceri odulunu de buyuk basari gurur duyuyorum diye paylasmazsin bence, biraz komik

Bu asktan cok icgorunun olmamasi bence

Benim de eski sevgilim cok iyi tavla oynardi daha buyuk gurur sanki

15 haziran 2023 15:09

6. metin akdülger ve cansu akın aynı dönemde elle ile çalışmıştı. ikisi de kapak mı ne olmuştu. sonra sevgililikleri patlamıştı. bununla ilgisi olabilir diye düşünüyorum ama çok mu safım acaba lol.

15 haziran 2023 19:10

7. Sevgilisi sayesinde ortamlara girdi demek çok haksızlık bence cansu yıllardır çok büyük markalarla globalfe çalışıyor metinin ona ne gibi bi katkısı olabilir ki? Yıllardır takip ediyorum cansuyu, siz sevmiyor olabilirsiniz ama türkiyedeki en vizyonlu influencer olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu üzgünüm.

15 haziran 2023 19:36

8. Cansu akın güzel mi bence o kadar güzel değil bu arada. Cansuya gelene kadar kimler var güzel ama bu kızın insan ilişkileri iyi her girdiği ortamı domine edebiliyor

15 haziran 2023 19:37

9. Aslinda demek istedigim sevgilisi sayesinde, kadikoy/moda tayfasina yakin olma, sinif atlama ve en son ornek olarak da elle style odulu almasidir. Dikkat ederseniz korler sagirlar konseptine sahip her etkinlikte var. Onceden bu kadar high end markalarla isbirligi yoktu.

Tek marka giyinmek, yeni sezonu komple ustune gecirmek influence etmek degil maalesef. Bunu duzeltmek isterim

Yoksa tek basina emek veren kadinlar varken kendisinin yaptigini sadece networkingi kullanmaktir baska bir sey degil

15 haziran 2023 20:17

10. cansu akın muhabbeti iyi ve dışa dönük bir insan. hazır cevap ve hiç kasıntı değil. kendisiyle dalga geçebiliyor, neşeli ve pozitif bir imajı var. duygu özaslandan farkı da bence bu kasıntı olmayan, doğal hali. e bi de şanslı? bazı insanlar şanslı oluyor, şans faktörü hiçbir mantıkla açıklanacak bir şey değil.

bi de artık cansuyu duygunun ünlü ettiğini konuşmasanız mı? duygunun elinde sihirli değnek olsa diğer arkadaşlarını da cansu kadar ünlü ederdi şimdiye kadar. büşra diye bi arkadaşı vardı beraber onlarca video yüzlerce fotoğraf paylaşmışlardır, o kız da bi ara youtuberlığa soyunmuştu nerede hani şimdi esamesi okunuyor mu? olay güzellikse o kız da güzeldi? olay güzellik değil işte cansu doğru zamanda doğru yerdeydi, allah da yürü ya kulum dedi bu kız da yürüdü. bazı insanların şanslı olduğunu kabul etmek gerekiyor.

15 haziran 2023 21:14