cartier model kelepçe bilekliklerin 22 ayarı olur mu? satarken zarar ettirir mi?

süslüler elimizdeki para erimesin diye altın alacağız ama almışken de takayım diyorum hihi. cartier model kelepçe altın bileklikler satarken çok zarar ettirir mi? yatırımlık almak mantıklı mı sizce, taşsız düz bileklik ama 14 ayar olanlar satarken değer kaybettiriyor diye biliyorum, 22 ayarları satılıyor mu bunların?

1. Orjinal cartier almaktan bahsetmiyorum süslü. Modelin adı öyle geçiyor kuyumcularda, sorduğum soru altın için

4 haziran 2023 10:02

2. Üzerinde işçilik olan her şey değer kaybeder. Yatırımlık en ideali külçe altındır.

4 haziran 2023 10:14

3. 22 ayar sapsarı olur zaten nasıl takacaksin suslu

4 haziran 2023 10:22

4. "takayım diyorum hihi."

4 haziran 2023 10:28

5. Süslü aynısını düşünüyorum ben de hatta soru da sordum geçenlerde bununla ilgili. Kelepçe modellerin içinde yaylı sistem için tel oluyormuş ve satarken bu çıkarılıp öyle hesaplanıyor. Ayrıca çok çabuk çizilme sorunu da var. Kuyumcuda denediklerim sadece vitrinde olmasına rağmen çizik içindeydi. Kelepçe olmayan modeller de benim takacağım türden değil. Hiçbir şey almadım bekliyorum öyle. Hala karar veremedim. Siz takarım derseniz ajda modellere bakın

4 haziran 2023 10:43

6. İnce bilezikler de güzel duruyor işçiliksiz

4 haziran 2023 11:00

7. Ss ben bella hadid takarken görmüştüm ince tel gibi ray bilezik ya da ajda bilezik diye geçiyor ondan 1 2 tane bence çok şık duruyor yani bileziğe göre😬

4 haziran 2023 11:32

8.  Ajdaya baktım deneyeceğim bileğimde. Kelepçenin çizilmesi üzücüymüş onu da düşüneyim tekrar. Teşekkür ederim cevaplar için <3

4 haziran 2023 12:34

9. 22 ayar kolay bükülür günlük takacaksanız 14 ayar alın. Yatırımlık alınan bilezik burma bileziktir en az o değer kaybeder, bu şekilde günlük kullanılan şeyden yatırım olmaz. 14 hatta bana kalırsa 8 ayar alın kullanın. bozdurmayın sonrasında. İlla bozacaksanız dedikleri gibi ajda modeller var hem günlük hem işçiliksiz ince düz bilezik öyle bişey alabilirsiniz. İşçilik %30 dan hesaplanıyor, 15 e aldığını 10 a bozduruyosun gibi gibi.

4 haziran 2023 13:26

10. Geçen gün kuyumcuya sorduğumda abla o modelleri önermiyorum çabuk deforme oluyor dedi

4 haziran 2023 16:30