chloe parfüm kullananlar lütfen bakabilir mi?

selam süslüler, internetten chloe nin klasik edp parfümünü sipariş vericem hazır indirimdeyken. ancak internette baktığımda fotoğraflarda kurdeleri kahverengimsi duruyor ve signature yazıyor. normalde böyle bir ismi yok bildiğim kadarıyla ve kurdelesinin rengi de pastel tonlarda beyazımsı bir renk. bu signature ve kahverengi olan başka bir koku mu? gerçekten farklı birşey gelecek diye sipariş veremiyorum şu an :) bilen varsa yardımcı olursa çok sevinrim. teşekkürler.

1. https://www.boyner.com.tr/chloe-parfum-466897-3342175

17 aralık 2017 10:07

2. Chloe signature olarak bilinen parfüm aslında chloe edp dir. Chloenin kendi web sitesinde görebilirsiniz orijinal haliyle.

17 aralık 2017 11:57

3. Chloe edp aslında chloe signature. Bazı yerlerde signature diye geçerken bazı yerlerde direkt edp yazıp geçiyorlar ama ikisi tek parfüm. Sütlü kahvemsi bir kurdelası var üstünde de. Farklı olan rose, onun da kurdelası tatlı pembe. Ben yıllardır klasik olanı yani signature olanı kullanıyorum, alacağım vakit de signature diye söylüyorum, anlaşılıyor sorun olmuyor. ancak parfüm kutusunun üstünde önceki aldığımda da sonraki aldığımda da sadece edp yazıyordu, keza parfümün altında da sadece edp yazıyor. Yani kafanız karışmasın, signature olan klasik edp olan. internette kimi fotoğrafta soluk çıktığı için kırık beyazmış gibi görünüyor kurdelası ama dediğim gibi tamamen fotoğraf kalitesinden yoksa kurdelası hiç değişmedi hep sütlü kahveydi.

17 aralık 2017 17:41

4. her ikisi de aynı parfüm ben de eminim. güle güle kullanın.

18 aralık 2017 00:34