cildimdeki pütür pütür yüzeyler nasıl geçer?

süslüler cildim karma ve yüzüme dokunduğum zaman sadece yanak içlerime doğru pütür pütür minik noktalar söz konusu. bakınca çok belli olmuyo ama oradalar biliyorumm:') ne yapmam gerekiyor

1. Fungal akne olduğunu düşündüm ama kendim tanı koyamıyorum. Sırtımda da aynı sıkıntı var belki de olabilir bilemedim süslü. Kaşıntılı vs değil ama.

18 haziran 2020 23:29

2. Güneş kremi kullanmıyorum süslüm

18 haziran 2020 23:29

3. easy peasy (bkz: peeling)

18 haziran 2020 23:40

4. Lutfen gunes kremi kullanin. Yuzun damage oranini arttiriyorsunuz. Cildinizi korumadan bi de ustune peeling yaparsaniz leke de eklersiniz cildinize. Su an yaz ama salisilik asit kullanabilirsiniz kisin(gunes kremi kullanmadan asit asla olmaz). Hassas ciltliyseniz azeliak asit de guzeldir.

19 haziran 2020 01:19

5. Peeling yapmama rağmen geçmeyen bi durumdan bahsediyorum :d

19 haziran 2020 10:09

6. Teşekkürler süslü güneş kremi aklımda cildime uygun olanı alayım hemen :)

19 haziran 2020 10:09

7. Teşekkürler süslüm bakacağım 💖

19 haziran 2020 19:19

8. Dermapeel yüz kesesini duştan sonra yuvarlak hareketlerle bastırmadan yapıyorum. Ambalajı pembe olanından aldım bana pütürler için çok iyi geldi. Sadece birkaç hafta oldu ama peelingden çok daha etkili kesinlikle bir deneyin.

19 haziran 2020 22:25

9. Çok çabuk kızaran bi cildim olduğu için yüz kesesinden korkuyorum ama bi denemek lazım. Teşekkürler ^^

20 haziran 2020 00:56