cimere yazıp doğum saatini öğrenen var mı?

süreç nasıl anlatır mısınız? ve merak ettiğim şey cevap internet üzerinden mi geliyor yoksa posta yoluyla eve falan mı?

1. Arayıp hastaneye sor diyolar

20 aralık 2021 15:08

2. Cimere mi? Bunun için meşgul etmiyorsunuz değil mi?

20 aralık 2021 15:20

3. yoğunluk sebebiyle bilgi vermiyorlar süslü haklı olarak. hiç meşgul etmeyin derim boş yere.

20 aralık 2021 15:28

4. Ay sanırsın cimer ülke kurtarıyor. Belgeyi alıp direkt belediyeye gönderiyolar, ordan da bütün gün kahve sigara yapan insanlar okumuyor bile şikayetinizi.

20 aralık 2021 16:00

5. cimere mi??? bunun için meşgul etmiyosunuz dimi??? turnusollar gelmiş dlfkgjdflgjfdk

süslüler farkında mısınız cimer ile ilgilenen tek bir insan yok, her bakanlığın kendi çalışanı var. ne zaman sırası gelirse dönerler zaten neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum

20 aralık 2021 16:05

6. Benim annem ben 12 yaşındayken vefat etti. 12 yaşına kadar anne kaçta doğdum diye sormadığım için özür dilerim :) çok iğrenç varlıklarsınız ya. Bütün günümü mahvettin gerçekten.

20 aralık 2021 16:36

7. Ayrıca sen anne babalığı doğum saatine bağlayacak kadar sığ bir insansın demek ki. Gerçekten sana dicek hiç bir şey bulamadım. Başka insanları ne güzel önemsiyorsun öyle. Cimer yerine anne babalarının onlara verdiği ya da vermediği ilgiden, önemseyip önemsememelerinden vurarak. Ne pisliksiniz.

20 aralık 2021 16:39

8. Düşünemedim, kırmak istemedim, çok üzgünüm, siliyorum yorumumu

20 aralık 2021 16:40

9. Genelde saat yanlış yazıyomuş öğrenenler annelerinin söylediğiyle farklı olduğunu falan yazmışlardı twitterda. Ben de annemin söylediğine çok inanmıyordum. evde baya aradım saat yazan bi belge bulamadım zaten. Bunu öğrenmenin en temiz yolu profeksiyon danışmanlığı almak ama pahalı bu tarz şeyler ya o yüzden annemin söylediğine kendimi inandırmaya çalışıyorum.

20 aralık 2021 16:47

10. ben de bi keresinde merak edip hastaneye sorduğumda o kadar eski arşivleri tutmuyoruz demişlerdi 98 yılı için, ama hastaneye gittiğimde yardımcı oluyorlar hastane müdürlüğünde bir belge imzalayıp arşiv odasına görevliyle girip kayıtlardan öğrenmiştim ben

20 aralık 2021 18:01