covid 19 aşısı gördükten sonra 20 gün regl gormedim?

biontech ilk dozumu olduktan sonra adet olmam gereken tarihin üstünden 20 gün geçti ve hep duzenli olurdum maksimum 1 2 gün olurdu .bu durumu yaşayan var mı?

1. Off başlığı bile dikkatsizlik ve uykusuzlukla nasıl açmışım kusura bakmayın. Bilmiyorum ilk defa adet görmüyorum ve 2.dozu yaptırmakta kararsizim

18 mayıs 2021 00:33

2. Anonim 3 ergeni ne anlatiyon ne sacmaliyon cekil git.

Soru sahibi doktora bi danissaniz aile hekimine arayabilirsiniz filan belki. Cok ilgincmis duymamistim hic

18 mayıs 2021 00:53

3. Kız bu yaşta aşı olduğuna göre belli ki risk grubunda/çalışıyor. Herkesin sıkıntılı sorunlu olduğu şu dönemde negatif enerjinizi boşaltacak başka yerler bulun, burası birbirini yemek için var olan bi platform değil. Gidip enerjini demet akalına harca, orda ekmek çok sayın tdk.

18 mayıs 2021 00:58

4. Regl olmamanın onla alakası yok yalnız. Hormonlarla alakalı. Denk gelmiştir. Stres, il ya da ülke değişikliği, hamilelik vb gibi seçenekler var. Ben de 20 gün olmadım bir kere mesela. Doktor senede 1 2 kez olabilir normal demişti.

18 mayıs 2021 09:52

5. Uzun süre olmayan ya da regli daha uzun süren tanıdıklarım var. Biontech ve moderna oldular, ben moderna oldum, dün regl olmam gerekirdi ama bekliyorum. Farmakolojiye bildirilmesi gereken şeyler

18 mayıs 2021 10:55

6. Çipler işe yarıyo nice

18 mayıs 2021 13:06

7. ss süslüm ben de çok uzun süredir regl olmuyordum biontech aşısını olduktan 1 gün sonra regl oldum bilmiyorum aşının adet düzenine bir etkisi oluyor mu?

18 mayıs 2021 14:38

8. Aynen aşı vurulur vurulmaz kurutmuş yumurtalıkları. Gitti analık hakkınız. Aksine covid'in kısır yaptığı söylentileri var ama tabii ki herkes Mersin'e değil de tersine gitme peşinde.

18 mayıs 2021 15:00

9. Ulan gerizekalılar kız kısır mı olacağım demiş hemen dalga geçiyorsunuz. Aşı hormonal dengesizlik yapabilir mi diye düşünmüş. İnsan gibi soru da sorulmuyor şu sitede artık ya. Nerede beyinsiz var hepsi toplandı buraya. Ey yönetim neredesin al şu salakları başımızdan önüne geleni yazar yapa yapa kadınlar kulübü kitlesine dönüştü burası.

18 mayıs 2021 21:25

10. ne salaksınız ya, yeni bir aşı bu ve yan etkileri tam olarak bilinmiyor ve sıfır yan etki olması da mümkün değil. kuyruğuna basılmış köpek gibi havlamaya gelmişler hemen.

ben de yakın zamanda aşı oldum süslü, vaktinde regl oldum ama hayatımdaki en şiddetli regl sancısını geçirdim ilk defa, ağrılarım regl bittikten sonra birkaç gün daha sürdü hatta. aşıya bağlamamıştım ama şimdi düşününce farkettim, belki böyle bir yan etkisi vardır bilemedim.

18 mayıs 2021 21:42