covid pozitif olup ses kısıklığı yaşayan var mı ?

herkese merhaba. korona olup sesini kaybeden var mı? bildiğiniz hic çıkmıyor. ne zaman gelir acaba? kendimi çok kötü hissediyorum.

1. Ben de olmadı annem de oldu 3 gün sonra geçti.

20 temmuz 2022 21:04

2. Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz ♡

20 temmuz 2022 21:18

3. Öksürüyor musunuz peki süslü

20 temmuz 2022 21:23

4. Evet bunun covidle ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ancak sesim kısık çıkıyor, çabuk yoruluyor ve bazende sabah uyandığımda boğazım ağrıyor.

20 temmuz 2022 21:42

5. Bu arada ben geçen aralıkta covid olmuştum.

20 temmuz 2022 21:43

6. Bende ses kısıklığı olmadı ama öksürük var.

Geçen salı pozitiftim bugün negatife döndüm çok kötü bir öksürük kalmıştı. Doktor tavsiyesi ile antibiyotik kullanıyorum çünkü geçmeyen iğrenç bir öksürük vardı ve ciğerlere inmişti. 4. Günüm yarın son doz , daha yeni yeni azalmaya başladı. Denemediğim kür şurup bitki vs kalmamıştı.

20 temmuz 2022 21:48

7. Bende şu an sırt ağrısı ve çok fena boğaz ağrısı var testten sonraki ikinci günümdeyim. Ateş de cabası

20 temmuz 2022 22:26

8. Ben de şubatta oldum. pozitif olduğum dönem sesim kısıldı negatif olunca düzeldi. vocalzone pastil kullanmıştım etkisi oldu mu bilmem.

20 temmuz 2022 22:29

9. Udi hindi yağı kullanabilirsiniz. Bir çay kaşığı her sabah. Ben covid olmadım. Birkaç ay arayla farenjit geçirdim. Ve bununla sesim düzeldi. Son hastalandığımda hatta evde yoktu. Alana kadar da ses gitti komple. Kullanmaya başladığım akşamına geri gelmeye başladı. Bunların yanında bol sıvı ve boğazı zorlamamak şart. Ihlamur+bal+azıcık tereyağı da rahatlatıyor göğsü.

21 temmuz 2022 01:07

10. Ben geçen sene olmuştum sesim komple gitmişti bolllll su iç boğazını yumuşatacak şeyler iyi gelir süslü geçmiş olsun

21 temmuz 2022 13:39