crocs kalıbı nasıl, büyük mü alınmalı tam beden mi? birkenstock’ta bir numara küçük giyiyorum mesela böyle bir şey var mı bunda da?

1. Birkenstock eva olanlarda 1 numara küçük 38, mantar olanlarda tam numara giyiyorum 39. Crocs 7/9 olan 39/40 biraz geniş olması rahat çünkü önü kapalı ve dar alırsanız önden parmaklar çarpar.

23 ağustos 2022 07:40

2. süslüm benim ayaklarım 36 numara. birkenstock arizona modeli 36 giyiyorum crocslarım ise 37/38. ilk süslünün dediğine katılıorum. crocsta bir tık geniş olması daha iyi

23 ağustos 2022 08:30

3. Tüm ayakkabı ve terlik markalarında 36 numara giyiyorum. Arkasında crocs yazan modelde 36 37 kucuk geldi şok oldum. 37 38 de devasa sekilde buyuk geldi. Kenarinda crocs yazan modeldeyse 36 37 tam oldu ama onu da kaba buldum. Hayal ettigim kadar rahat degildi sanki giydikce mi ayak alisiyor anlamadim

23 ağustos 2022 09:18

4. normalde 38 giyiyorum crocsun crocband modelinde 37-38 iyi oldu ama sıcakta çekiyor falan dedikleri için 38-39 aldım. en başta büyük geldi yanlış aldım diye moralim bozuldu. sonra giydikçe alıştım ve küçüldü cidden

23 ağustos 2022 14:08

5. Hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için. ben normalde her şeyde 40 giyiyorum, bir tek birkenstock orijinal tabanda 39 giyiyorum, 40 inanılmaz büyük geldi ayağıma, 39 ise tam.

Crocs'un da klasik modelini alacaktım ama sanırım deneyip almam en doğrusu olacak.

23 ağustos 2022 18:41