döner başlıklı saç şekillendirme fırçası önerisi ?

merhaba, saçlarım ince telli,  omuz hizasında ve kolay şekil alıyor. düzleştirici saçlarımı çok basık ve sönük gösteriyor bende saç şekillendiricilere sardım. fırçası dönen saç şekillendiricilere baktım biraz youtube’dan da video izledim ama emin olamadım. yorumlarda memnun olan da çok olmayanda. saçı yoluyor tiftik tiftik yapıyor diyen de çok harika sonuçlar ortaya çıkaranda. remington, rowenta ve babyliss inceledim özellikle bu markalardan veya başka marka da olur kullanıp memnun olan var mı? istediğim saçı biraz hacimli gösteren bir fön çeksin.

1. süslü ben remington aldm en sağlam ve güzel yapan oydu mağazada deneyerek aldm. bi süre kullandm sonra annem dyson aldı hediye olarak. remington yepyeni kutusunda duruyor dolaba koyacağım. mode şu (link: https://www.teknosa.com/remington-as8810-keratin-protect-sac-sekillendirici-p-120203371 link ) yarı fiyatına satabilirim istersen. gerçekte yepyeni çünkü ve fiyatı inanılmaz artmış 4kya koymak istemem

24 temmuz 2023 11:33

2. Süslü bana rowentanınki hediye gelmişti aslında güzel hacimli fön çekiyor ama benim saçlarım kıvırcık ve kabarık olduğu için kullanamadım illaki düzleştirici istiyor çünkü benim saçım. Saçın benimki gibi değilse baya memnun kalırsın bence. Bakmak istersen dolaba koydum link atabilirim.

24 temmuz 2023 11:45

3. Tamda atılan modeller arasındayım bende açıkçası anonim 1'in attığının baya videosunu izledim hoşuma gitti. Anonim 2 peki rowenta active brush olarak geçen mi peki, kılları çok  yumuşak saçı kavramıyor denilmiş ama.

24 temmuz 2023 12:46

4. Evet süslü activ brush modeli aslında ilk başta fırçası bana da çok yumuşak gelmişti ama elim alışınca o 90lar fönü görüntüsünü çok rahat yakaladım. Hatta kırık fön bile yapabiliyorum. Benim için tek sorunu saç diplerime giremiyor olmam. Yani diplere hacim verip düzleştirebiliyorum ama benim saç diplerim kıvırcık olduğu ve biraz da terlediği için o düzlük kalıcı olmadı bende. Saçım kıvırcık olmasa düzleştirici kullanmazdım asla çünkü makinenin verdiği o hacimli fön etkisini çok seviyorum.

24 temmuz 2023 13:00

5. Cevaplar için teşekkür ederim kızlar, ben araştırmaya devam edeceğim biraz daha hala kafam karışık.

25 temmuz 2023 09:13