dövme yaptırmak çok acıtıyor mu?

süslüler 14 yaşındaki dövme yaptıran kız sorusunu okuyunca birden dövme yaptırasım geldi. çok acıtıyor mu acaba? kolun iç kısmına düşünüyorum dirseğin biraz altına

1. Yerine bağlı aslında ben sağ kaburgamın üstüne yaptırdım tam kemiğe geldiği yerde acıdı biraz ama çok değil. Bu arada ben dünyanın en canı tatlı insanıyım sinek ısırığı gibi bir şey hiç gözünüz korkmasın

21 eylül 2019 23:15

2. bence tatlı bir acısı var dayanılmayacak bir acı değil

21 eylül 2019 23:15

3. Teşekkür ederim süslüler çok değilse dayanırım ya

21 eylül 2019 23:24

4. ben de bu akşam karar aldım yaptıracağım. mesleğim belli değil ama şimdilik ilerideki yapacağım işe engel olur mu askerlik dışında böyle bi meslek var mı acabaa soruya kaynak yaptım kusura bakmayın:)

21 eylül 2019 23:27

5. Acimiyor da 14 yasinda dovme yaptiran kiz sorusunu okuyunca birden yaptirasin geldiyse yaptirma bence. Ustune dusunulmemks dovmeler pismanliktir

21 eylül 2019 23:30

6. Dövme yaptırmak pişmanlıktır. Üstüne uzun uzun düşünmeden sakın yaptırmayın.

22 eylül 2019 00:14

7. Kizlar kaynak yapiyorum ama burada cok goruyorum artik is hayatinda dovmeler sorun olmuyo ofiste bankada vs herkes dovmeli diyenleri. 21 yasindayim seneye mezun oluyorum ve kesinlikle dovme yaptirmak istiyorum ama sirf bu yuzden cekiniyorum. Aydinlatabilecek olan var mi

22 eylül 2019 08:38