düğün öncesi cilt bakımı yaptırılmalı mı?

kızlar gittiğim güzellik uzmanı kadın yanlış hatırlamıyosam butlan diye bi cihazla cildime baktı, fazla sorunun yok ama t bölgen çok yağlı temizleyelim düğünden önce dedi. hatta düğünden bi hafta önce gel dedi, sivilcelenme olmaz yanakların kuru zaten dedi, cihazla da görüyorum sivilce olabilecek yerlere dokunmam dedi ama kime sorsam sakın yaptırma düğün zamanı cildini sivilce basar diyor, yaptırayım mı sizce?

1. Bence çok riskli böyle şeyler. Düğün zamanı saçlarını yumurta sarısına boyatan insanlar gibi olursunuz mazallah.

4 haziran 2018 22:43

2. Ama burnum çok siyah noktalı ve yağlı kızlar, düğün makyajı kötü olur diye korkuyorum :( Evde neler yapabilirim?

4 haziran 2018 22:45

3. Dugunun 1-2 ay oncesinde yaptirin memnun kalirsaniz bir seans daha gidersiniz. 1 hafta once hic alisik olmadiginiz bir seyi ilk kez yaptirmak icin cok riskli.

4 haziran 2018 22:59

4. 1 ay önce gidin risk almayın. zaten stresli bir dönem oluyor, cildiniz farklı tepkiler verebilir. sonrasında temiz tutun, gözenekleri iyi koruyun. makyajın iyi durmasını istiyorsanız da bir önceki gece veya düğün akşam olacaksa, sabahtan peelinginizi ve ardından nem maskenizi yapın, hiçbir sorun yaşamazsınız. şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar dilerim :)

5 haziran 2018 00:57

5. Valla lazere gittiğim salon bana ayni şeyi dedi, ben de riske atmamak icin 2-3 ay öncesinde yaptırayım bi bakayım nasıl oluyor dedim. Sonra 2 hafta sivilcelerle uğraştım. Sagolsunlar.

Yüzünü her zamanki gibi temizle. Siyah nokta bandını yap, jelinle temizle, kil maskeni yap. Hiiiic baskasinin ay sunu da yapalım guzel olur demesine aldanma. Onların çoğu tuzak.

5 haziran 2018 01:03

6. Kızlar teşekkürler hepinize vazgeçtim yaptırmaktan. Düğüne tam 1 ay kaldı hemen bu hafta da gidebilirim ama 1 ay da çok kısa bi süre sivilce basarsa gene geçmeyebilir zaten geç kaldım bence yaptırmak için:)

(yazar: behrem) düğün akşam olucak, bu dediklerinizi düğün sabahı ardarda mı yapayım? Önerdiğiniz ürünler var mı?

5 haziran 2018 09:21