düğünde pantolon giyilir mi? yakın akraba?

ben yarı kapalıyım yani askılı ve dizden yukarı giyinmiyorum ve kendime göre elbise bulamıyorum. pantolon giyip gitsem olur mu? ya da tavsiyeleriniz var mı?

1. olur tabi şıksa

25 haziran 2020 16:49

2. bu sezon yazlık midi elbiseler çok var süslü, yarım kollu uzun kollu olanlar da baya var. biraz bakın istersen nette. pantolon da giyilir bence ama elbise daha iyi olur sanki :)

25 haziran 2020 16:50

3. ben de sizin gibiyim trendyolda buluyorum, çok seçenek olmasa da oluyor. bir bakın isterseniz.

ama olmazsa şık bir pantolon da olur, altına topuklu üstüne de yine şık bir şeylerle.

25 haziran 2020 16:58

4. kumaş şık bi pantolon giyebilirsin süslü veya tulum da çok güzel olur bence

25 haziran 2020 17:01

5. niye giyilmesin giyilir. önemli olan kombinlemek ve yakıştırmak. siz nasıl rahat ediyorsanız

25 haziran 2020 17:01

6. Teşekkür ederim kızlar. anonim3 , trendyola baktım ama bulamadım senin tavsiyen olursa link atabilirsin.

25 haziran 2020 17:14

7. Saten gibi parlak kumaş, siyah giymistim ben

25 haziran 2020 17:20

8. Yakın kuzenim Anonim8 :))

25 haziran 2020 17:28

9. Süslü ben tesettürlüyüm, tesettür elbiselerini sevmediğimden özel günlerde genelde ceket pantolon kombini yaparım ve gayet şık olduğunu da düşünüyorum. Siyah sigarey pantolon inanılmaz şık duruyor. Burada önemli detay gömleğin tiril tiril ve kaliteli bir kumaştan olması bence. Kaliteli güzel bir gömlek ve sigaret pantolon, eklem yüzükleri bazen de ince gümüş kolyeler. Tavsiyem size tavsiyem kddkflfl

25 haziran 2020 17:42

10. Suslum tulum bakabilirsiniz demeye gelmistim de link paylasmislar yukarida. Tulumlari cok begeniyorum ben

25 haziran 2020 18:16