düdüklüde kemik suyu yapınca daha mı kötü oluyor?

bu tariflerde hep kısık ateşte 8-10 saat pişirin diyorlar. bunun sebebi ne?

1. Evet uzun süreli yavaş pişirmede kolajeni daha iyi çıkıyor. Çok hızlı pişirmede parçalanır o kadar kıvamlı çıkmaz

8 aralık 2023 16:08

2. Bence de evde yapmak çok zahmetli oluyor en kötü konserve satılan organik kemik suları filan var direkt onlardan da alabilirsiniz

8 aralık 2023 16:24

3. En son veg&bones aldım ama 0 tat su içsem daha aromalı olurdu yani. Ben de evde yapayım demiştim ama benim evde yaptığım da maksimum verim olmayacak gibi. Teşekkürler süslüler ben de bi çorbacıdan alayım o zaman.

8 aralık 2023 16:33

4. satın aldığınız yerlerin 12 saat kaynattığına nasıl emin oluyorsunuz?

8 aralık 2023 16:37

5. Anonim6 kaynatmadan ziyade jel yapısı önemli belli oluyor kıvamından

8 aralık 2023 16:38

6. Ben de bone sante kullanmıştım bir ara influencerların çılgınca reklamında görüp. Fiyatı epey yüksekti o dönem için bile. Jel kıvamında kokusuz ve tatsızdı. Öyle ısıtıp içmeye evet güzel tiksindirmiyor içmesi kolay ama yemeklere katayım et tadı versin derseniz vermiyordu. Valla nasıl yapılıyor kaynıyor mu kaynamıyor mu o zaman pek araştırmadan almıştım.

8 aralık 2023 16:41

7. Anonim 1 benim düdüklüde yaptığım da jel kıvamında oldu ama nerden anlayacağız ben anlamadım

8 aralık 2023 19:42

8. Son anonim iliği direkt fırına atıp pişirince lezzetli oluyor bence fazla zorlamamak lazım swh

8 aralık 2023 19:43