dürüst olun, sizce +180 boyunda bir kadın olmak ne kadar kötü?

180e kadar normal aslında ama 177den sonra falan biraz fazla durmaya başlıyor zaten. merak ediyorum da +180 boy bir kadın olmak ne kadar olumsuz sizce? sadece olumlama adına övmezseniz(gizlinot: çünkü özgüven yükseltici bir ekip var sözlükte :d) ya da nefret kusmazsanız(gizlinot: çünkü olay dış görünüş olunca mutlaka nefret kusan bir ekip var artı olarak) yani tamamen objektif yorum yaparsanız sevinirim.

1. Bunun cevabını 180 üzeri kadınlar bilir, çünkü iyi tarafını da kötü tarafını da onlar yaşıyordur.

180 üzeri olmayan boyumla bilemem.

23 temmuz 2021 10:18

2. Erkeklerin geneli minyon seviyor

23 temmuz 2021 10:19

3. kusura bakma süslü umarım kırılmazsın ama bence kötü, değiştirilemeyecek bir fiziksel özellik yani korkunç demem asla(korkunç değil zaten) ama kötü yani. kadında 1.55m altı ve 1.75m üstü bence pek iyi değil ama 1.80mye kadar yine kötü demem ben ama 1.83-1.84ler profesyonel sporcu değilseniz olmuyor bence.

23 temmuz 2021 10:19

4. Genel olarak yaygın olmadığı için dikkat çekici olması kötü bir durum olabilir. Bir diğer yandan Türkiyede nefes alıyor olmak dikkat çekmeye yetiyor. Yani çok da dert edilmez. Boyunuzun avantajını kullanarak bir şeyler yapabilirsiniz iş vs. Bu iyi bir durum. Uzun boylu erkek arkadaş isteğiniz varsa bu zor olabilir çünkü çok fazla uzun erkek yok(gizlinot: Ya da bana denk gelmiyor diyelim ). Çoğu size bağlı değişebilecek etkenler diye düşünüyorum

23 temmuz 2021 10:19

5. Boy o kadar uzun olduğunda erkeksi geliyor bana. Zarif durmuyor bence. Kıyafet bulmak zor.

23 temmuz 2021 10:20

6. teşekkürler süslüler. anonim3 erkeklerin ne önemi var ki spesifik olarak belirtiyorsunuz? açıkçası banane erkeklerden diyen biri değilim, beğenilerine özen gösteririm bir yere kadar(gizlinot: aynısını onlardan beklerim) ama bunu erkeklerle sınırlandırmanız ve sadece bunun üstünde yorum yapmanız şık değil.

23 temmuz 2021 10:21

7. Farklı bi açıdan yorum yapmış ne bu duyarın??

23 temmuz 2021 10:26

8. Süslü ben 176’yım ve bence bu boylar güzel. Ne giysen taşıyabiliyorsun falan burada kötülemelere bakma dkfkdn kıyafet bulmak biraz zor oluyo ama.

eğer kıvrımlı isen 180 civarı da iyi durur. İrkirlir şiyli siviyir muhabbetine girmicem ama 190-195 bi erkekle çok da güzel çift olunur. Teşekkürler iyi günler :d

23 temmuz 2021 10:26

9. tekrar teşekkürler. anonim8 ona bakılırsa anonim5de farklı bir açıdan yorum yapmış, aslında aynı kapıya çıkıyor ama söylenme amacı aynı mı sizce? anonim3 tamamen erkekler uzun sevmez, minyon kadın candır hadi minyon uzun kavgası çıkaralım tadında yazmış cevabını farkındaysanız. şöyle düşünün siyah saçlı kadın olmak nasıl diye bir soru soruluyor ve tek cümleyle erkekler sarışın sever diye cevap geliyor, kel alaka bu ne ki direkt erkek demiş demez misiniz buna?

23 temmuz 2021 10:32

10. 'Buradaki kötülemelere bakma ahsjs' yani -en doğru yorum benim yorumum sen bana bak- SS objektif yorum istemiş insanlar da düşüncesini yazıyor neden böyle ukalalık yapıyorsunuz ki! Erkekçi süslü hariç, onunkini yorumdan saymıyorum.

23 temmuz 2021 10:34