düzgün bir erkekle tanışmak için neler yapabiliriz?

evet böyle biriyle hiç tanışmadım ve farkettim ki zaten ben çok fazla erkek tanımamışım o yüzden denk gelme olasılığım daha da azalıyor. düzgün erkeklerin çok nadir olduğuna inanıyorum. bugüne kadar hep bana yazan kişilere şans verdim, düzgün çıkmadıklarında da konuşmayı kestim. böyle olunca hayatımda bir an biri varsa diyelim 6 ay ya da bir yıl kimse olmuyordu. o yüzden çok az seçeneğim oluyordu. artık bunu değiştirmek istiyorum ama nereden başlamam gerektiğine emin değilim. hayatında her zaman flört seçeneği fazla olan kızlar bunu nasıl yapıyor. bir fikriniz var mı? amacım çok kişi olsun yanlış insanlar olsun değil bu arada. aralarında bir tane düzgün kişi çıkması için çok kişi tanımak gerektiğine inandığımdan. ona göre cevap verirseniz sevinirim.

1. Düzgün erkekler, sıkıcı bulundukları için genelde aşka kapılarını kaparlar. Aklında bulunsun süslü.

5 eylül 2021 01:38

2. Çok deneyerek

Ben hayatıma giren en düzgün erkeği bir yıllık one night stand yolculuğumda buldum. Üstelik benimle sevişmek için beni bekletti düşünün. Yavaş ve sindirerek olsun istiyorum, seni tanımak istiyorum dedi. İki yıldır birlikteyiz adamın içinden cennet çıktı, ki kendisi de çok seksi bir bey, ilk görüşte yatma hayali kurmuştum kgkgjchc

5 eylül 2021 02:01

3. Ne one night standi yaa. Siz buradakilere bakmayın asla. Düzgün erkekler genelde kurslara düzenli olarak devam eden erkekler oluyorlar. Çünkü kendilerini geliştirmek gibi bir amaç için düzenli bir zaman ve emek harcıyorlar. Bol bol kurslara gidin süslüm. Hatta belediyelerin kursları oluyor oralarda sınırlama yoksa beş tane falan kursa yazılın tek bir dönem. Mutlaka birinde düzgün birisiyle tanışabilirsiniz. Özel kurslar, dil kursları da diğer bir seçenek. Erkeklerin daha fazla olacağından emin olduğunuz kursları da tercih edebilirsiniz.

5 eylül 2021 11:18

4. Gidin gidin kurslara gidin. Biz gitmedik zaten kurslara hayatımız one night stand ile geçti zaten.

Okuduğunu anlamamak böyle bir şey sanırım. Ben çok deneyin dedim, gidin one night stand yaşayın demedim sivri zeka.

5 eylül 2021 11:27

5. Kursa gitmek mi shdjdfgkdjds

5 eylül 2021 11:32

6. Teşekkür ederim anonim 4, kendim için istiyordum zaten kursa gitmek. Kursa gitmenin nesi komik geldi anonim 5, anlayamadım. Daha iyi bir önerin varsa söyleyebilirsin.

5 eylül 2021 11:35

7. Eşimle kursta tanıştım ben de, neden bu kadar tuhaf bulunmuş anlamadım. Ki sosyal biriyimdir. Hayatımda da biri vardı o dönem. Kurs devam ederken ayrıldık çünkü bana maddi getirisi olmayacak bir şeye para veriyor olmamı mütemadiyen eleştirdi, sürekli kursun olduğu günlere plan yapmaya çalıştı en son bir gün çok kızdığında tartışırken "senin gerzek italyancana bisey demiyorum ben ama" gibi bisi söledi nasıl hinclanmissa. Ayrıldık. Eşimle de böylelikle başladı. Hiç bu niyetle gitmemiştim. Böyle oldu ve bir çok insan tanıyorum, bu şekilde güzel arkadaşlıklar edinen, sevgilisiyle tanışan. Ille de tanışma app lerine dadanmak gerekmiyor, onların amacı çok belli zaten.

5 eylül 2021 11:42

8. Valla benim kursta bulduğum adamlar şimdiki sevgilimim eline su dokemez. Çoğu ataerkil, aile gudumunden çıkamamış, gelişim için değil hatun bulmaya gelmiş, çapsız heriflerdi. Benim kurstan tanışıp sevgili olduğum adam iki gram kilo alsam laf ederdi şimdi şişman ve kapalı bir kadınla evli. Bu kadar tutarlı bir insandı yani.

5 eylül 2021 11:51

9. Anonim 2, sen nereden tanışmayı öneriyorsun, merak ettim?

5 eylül 2021 11:52

10. Anon2, ne mutlu size sorunsuz hastalıksız ve iyi birini bulmakla sonuçlanan bir "yolculuk" yapmışsınız. Ama bakin demek ki ons ile de bir yere kadar ki uzun süreli bir ilişki içindesiniz. Ancak herkesin fıtratı, bakış açısı değerleri bunu tolere edemeyebilir. Bakin sadece burada bile her gün, onlarca başlık açılıyor... belki denemek için herkesin bir kere de olsa yapması gereken biseydir bilemiyorum ama uzun bir süreci bununla geçirmek ruhu orseleyen bir şey belli ki. Sizin hoşunuza gitmis olması bu gerçeği değiştirmiyor.. bağlılık duygusallık arayan birine verilecek doğru bir öğüt değil.. Sizin adınıza sevindim yine de, mutluluğunuz daim olsun

5 eylül 2021 12:05