d&r part time iş nasıl süslüler?

yaz dönemi için çalışmayı düşünüyorum (fazla zorlamazsa okulla da götürebilirim) sizce d&r nasıl ya da part time nerede çalışabilirim önerilere açığım. geçen yaz markette full time çalışmıştım çok kötüydü bu yüzden market önermeyin lütfen :d

1. lcw önerebilirim. evet yorucu bir iş ama çalışma saati dışında çalıştırmazlar. molanızı tamı tamına zamanında kullandırırlar. maaş her ay gün tıkır tıkır yatar. görece kalabalık yerlerdeki şubeler çeyrek part alıyorlar. saati daha az. okulla birlikte daha uygun olur.

13 haziran 2022 20:23

2. süslü soruna kaynak oluyorum ama sormak istedim, daha bugün evimizin altındaki şokta part time ilanı gördüm, saatlerine göre maaşı da iyi geldi. siz market önermeyin diyince sormak istedim, ne gibi sorunlar yaşadınız market deneyiminizde? eğer çalışırsam ilk çalışma deneyimim olacak ve biraz prenses denilen türde biriyim dürüst olmak gerekirse

13 haziran 2022 20:36

3. üniversitedeyseniz bence kendi alanınızda staj iş kovalayın. mezuniyet sonrası için güzel bir cv katar size

13 haziran 2022 20:42

4. d&r çalışmak için güvenli bir yer. en yoğun saatleri 19:00-21:00 civarı olur, o saatlerde biraz bunalabilirsiniz. mola saatlerine sadıktırlar. primler de kişiye özel değil ekip kotasına göre belirlenir. bu yüzden çalışanları da birbirleri ile rekabet içinde olmak yerine dostane ilişkiler geliştirir. girişte eğer belli bir alanda daha bilgili iseniz bunu belirtmeyi unutmayın, başarılar.

13 haziran 2022 20:56

5. A2 süslüm geçen sene ilk iş deneyimimdi full çalışmak gerçekten beni yıprattı. İndir bindir zorlamıştı bir de mağaza yeni açılmıştı derdi sıkıntısı fazlaydı. Bir de market olduğu için sürekli yoğun oluyordu

13 haziran 2022 21:12

6. A3 süslüm üni 1. Sınıfım staj için kabul edilir miyim bilmiyorum seneye o tarz bir şeyler yapabilirim ancak

13 haziran 2022 21:13

7. Gayet rahat bir yer süslüm. Lcw falan düşünme o kadar yorucu ki evde nereye yatacağını şaşırtıyor insana. İki yerde de öğrenciyken part olarak çalıştım. D&R en rahat iş yeriydi benim için. Mental olarak işe hep mutlu gidiyordum. Ağır işin yok. Maaş konusuda sıkıntılı değil. Bayramlarda falan çek/ek ücretleri oluyor. İnşallah olumlu olur

13 haziran 2022 22:15

8. Market konusu için iki örnek aktarmak istiyorum

1. Bir arkadasım a101de calisti uzun bir dönem, sürekli mal indir bindir, aktüel ürünlerden önceki gece kal raf diz vs vs derken ne mola ne de mesai saati önemseniyordu. Mesaisi bittikten saatler sonra cıkıyordu ancak.

2. Migrosta kuzenim calisti, herkesin gorevi belliydi calistigi sure boyunca birkac kez sayıma kaldı ama onun disinda asla ne yük tasittilar ne baska bir sey.

Bu ucuzluk marketlere yönelik bir durum sanirim bu. Hatta bazen goruyorum mesela migros, carrefoursa saat 9da ışıkları falan kapatıyor gidiyor ama ucuzluk marketlerinde saat 11 olmuş, ışıklar açık kapı kilitli personel raf düzenliyor vs

Ha bir de giyim magazasi gercekten cok zor. Ben birinde işe girdim, oturmak yasaktı. Oturduğumu gördüklerinde ağzıma sıçmışlardı çok zordu. Ben o kadar mobbinge ve insanlık dısı muameleye gelemem zaten öğrenciyim diye verdikleri de üç kuruş paraydı (kurumsal değil), bir hafta sonra bir daha gitmedim.

13 haziran 2022 22:23

9. Her part time iş ya da online eğitim sorusunda staj bulun tavsiyesi görmekten fenalık geldi. Yahu bu devirde staj bulunuyor mu sizce ? Bir de öyle yazıyorlar ki hshsu sanki millet canı sıkıldığı için staj bulmuyor

14 haziran 2022 14:00

10. Bir de şey birisi bir soru açmıştı şu siteden part time işlere giren var mı diye bir tane aptal gelip niye kariyer nete başvuru yapmıyorsunuz yazmıştı gsgs embesil.

14 haziran 2022 14:01