daha önce hiç narsistik kişilik bozukluğu olan bir erkeği kapısında köpek etmiş veya pişman etmiş biri var mı?

veya intikam alabilen? onu yüz üstü bırakabilen ve gururunu kırabilen? bunu nasıl başarabiliriz

1. psikiyatr tarafından bu teşhis konulmuş eski sevgilimi (ayrıldıktan sonra haberim oldu) ağlatmıştım. çünkü başkasına aşık olduğumu söyledim. sonra 1,5 sene boyunca ara sıra ölüyorum, bitiyorum diye yokladı beni. hiçbirine cevap vermeyince vazgeçti.

30 ekim 2021 20:01

2. Narsizm aşağılık kompleksinden dolayı oluşan bir durum. Ona acırsanız ve ciddiye almazsanız egosu paramparça olacaktır zaten.

30 ekim 2021 20:14

3. A1e katılıyorum. Her yerden engelleyip yeni sevgili yaptım. Onu kiskandirmak icin degildi ama karsima cikti sans verdim. Agladi kopek oldu

30 ekim 2021 20:21

4. a2 onunla birlikteyken başkasına aşık oldum. neden o kişiye aşık oldun dediğinde verdiğim cevaplar (hepsi doğruydu ve onu hedeflemedim) kendisini eksik hissettirdi sanırım. saatlerce ağladı ve en sonunda sen gerçekten aşıksın dedi. hayatında bir kere bile sigara içmemiş, alkolü 3-4 senede bir alan adam o gece hayatında ilk defa uyuşturucu (esrar ve extacy) kullanmış, olay çıkmış (ortak arkadaşlarımız söyledi). sonrasında depresyon tedavisi gördüünü söyleyenler de oldu. hiçbirii kasıtlı yapmadım. ayrıca bizim ilişkimizin son dönemlerinde zaten beni aldatıyormuş, çalıştığı yerden bir kadınla ve komşu şehirden evli bir kadınla fb ilişkisi yaşıyormuş. tüm kadınları etkileme gücüne sahip olduğunu sanıyordu. evet yatakta oldukça iyiydi ama sosyal ve zeka anlamında zayıf biriydi. bununla yüzleşmek koydu muhtemelen.

30 ekim 2021 20:54

5. Şak diye geçerli bir neden belirtmeden artık seninle konuşmak istemiyorum diyip bitirdim. O kadar içime sindi ki size anlatamam. Çünkü eğer bir sebep belirtseydim mutlaka onu kendi ulvi bakış açısıyla çürütecek ve benim kafamda sorunlar kurduğumu söyleyecekti.ama ben ona tartışma fırsatı vermedim ben ona bir hak vermedim. Kendi konuşmama hakkımı kullandım ve buna saygı duymak zorunda olması o kadar içine oturdu ki.. Aylarca arkadaşımı darladı neden konuşmuyoruz, ne yaptım, ne hata yaptım diye sordu. Hiçbir kavgamızda kendine toz kondurmazdı oysa ki..

31 ekim 2021 19:29