damla altun şeyma omaç neden küstüler?

kocaları da birbirini takipten çıkartıp fotoğrafları silmiş. dedikodu bilen var mı?

1. https://www.suslusozluk.com/soru/damla-altun-%C5%9Feyma-oma%C3%A7-ile-neden-k%C3%BCst%C3%BC?t=

11 şubat 11:55

2. aa en son bu konu patladığında uğur çıkıp ben serkanla görüşüyorum sadece artık kameraların önünde değiliz demişti. yani damla ve şeyma evet konuşmuyordu ama erkeklerin arkadaşlığı devamdı. onların birbirini takipten çıkması yeni gelişme şuan. ilginç tam da damlanın hamilelik süreci genelde ufak tefek kırgınlıklarda doğum, düğün, ölüm gibi büyük şeyler tekrar birleştirici rol oynar. bunları hepten koparmış. açıkçası ben de merak ediyorum ama ben damlanın suçlu olabileceğini düşünüyorum çünkü hem fuatla hem serkanlarla koptular ve uğur aşırı hanımcı biri.

11 şubat 11:58

3. off a1 şuan kocaları birbirini takipten çıkartınca olayın daha büyük olduğunu düşünüyorum belki yeni dedikodu bilen vardır diye soruyorum.

a2 evet süslü erkekler kolay kolay birbirlerini silmiyorlar bide. siyasi görüşü farklı olan kişilerle bile arkadaş oluyorlar. birbirlerini sildiyse büyük bir durum var gibi.

11 şubat 12:05

4. kız bir şey demedim ben jdjdvj belki sorudaki cevapları okursun diye dedim kızmaa

11 şubat 12:14

5. Ben de aşırı merak ediyorum ya.

11 şubat 12:27

6. a1 kusura bakma seni o gıcık a1lerden sandım. <3

11 şubat 12:56

7. Nedenini bilmiyorum ama influencer olmalarına damla nın öncü olduğu açık. Şu an taşındıkları yer bile damlanın evinin oralar. İnfluencer dünyasında kim arkadaşını meşhur etse araları bozuluyor gibi gözüküyor, komplekse mi giriyorlar artık orası merak konusu.

11 şubat 13:46

8. valla fıratla da araları bozulmuştu, kim bilir neler oldu ama çok uzun veya yakın arkadaşlarla bile ayrılık olabileceğini normalleştirmemiz lazım.

11 şubat 14:07

9. a5 bence çok şey istiyor olabilirler. beni de storyde paylaş, ajansa sok, sayfamın linkini ver vs.fırat bir keresinde damlanın doğum gününde psikolojik terapi hediye etmişti damlaya. bence bu hadsizceydi.

11 şubat 17:44

10. O fırat değil fuattı yalnız