danla bilic burnunu hangi doktora yaptırdı?

burun estetiği düşünüyorum ve danla'nın burnunu çok beğendim, bir açıklama yaptı mı bu konuda? çok teşekkür ederim şimdiden

1. instagramda etiketlendiği fotoğraflarda var doktoru

4 şubat 2019 12:03

2. Emre ilhan

4 şubat 2019 12:30

3. Yalnız ben burun estetiğinde baya tecrübeli biri olarak söyleyebilirim ki(kendisiyle de görüştüm) emre ilhan yoğunluğundan dolayı baya ilgisiz bir doktor. Bir problem yaşandığında sorun yaşarsınız.

4 şubat 2019 12:32

4. doktorun profilindeki numara whatsapp üzerinde kayıtlı değil zaten, fiyat almak için aramak gerekiyor heralde. ama çok sevimli olmuş danla'nın burnu, astronomik rakamlar mıdır sizce?

4 şubat 2019 12:39

5. emre ilhan a ameliyat yaptırdı diye biliyorum ben de ona ameliyat oldum fakat kendisinin amleiyat sonrası desteği konusunda malesef olumlu bi fikir belirtemeyeceğim.. üzgünüm.

4 şubat 2019 13:51

6. Astronomik biraz rakamları. O fiyatlara çıkabilecekseniz ve istanbuldaysanız barış çakırı tavsiye ederim. Daha profesyonel bi doktor kendisi. Dünya çapında teknikler kullanıyor. Ankarada olsaydınız kendi doktorumu önerirdim.

4 şubat 2019 14:45

7. Ben barış çakıra yaptırmadım. Emre ilhan dansa barış çakır daha iyi. İkisiyle de görüştüm. Ben Ankarada eren taştana ameliyat oldum. 3. Ameliyatımdı. Ve aşırı memnunum. Benim burnum çok travmatikti. Önceki ameliyatları yapan doktor içeride doku bırakmamış hiç. Ona rağmen çok başarılı oldu. 5 yıl araştırıp türkiyedeki çoğu doktorla görüşüp karar verdim zaten. O yğzden gözüm kapalı öneririm. İlk ameliyatını yaptıranların burunları çok daha güzeldi zaten.

4 şubat 2019 18:45

8. Rica ederim. Ben çok çektim ve çok araştırdım. Faydam olsun isterim bir kişi de olsa. Eren taştanın ilk ameliyat fiyatları 15-20 arası galiba. Revizyonun dertleri endişeleri bir yana parası da 2 katına çıkıyor. Burnun özellikle kalın derili ise doktorunu çok iyi araştırmanı öneririm. Çoğu doktor kalın deri ameliyat etmek istemiyor. Etse de sonuç kötü oluyor. Söyledikleri de senin derin kalındı benimle alakası yok. Dikkat edersen doktorlar genelde ince derili hasta sonuçlarını paylaşıyor. Her pahalı doktor iyi değil bunu çok iyi tecrübe ettim zamanında fakat daha uygun diye içine sinmeyen birine ameliyat olmamanı tavsiye ederim.

5 şubat 2019 01:52

9. Bir yıl olmak üzere. Sizin de revizyon muydu?

5 şubat 2019 10:36

10. burnumun şekli zaten iyiydi hatta kendi şeklini bozmadan yapın ufak tefek dokunuşlar olsun lütfen dedim kendisine kendisi kbb ci olduğu için ve ben aslen o sebeple gittiğim için estetik olarak ek bişey istemekten ziyade genel durumunu bozmayalım aşırı da bişey yapmayalım demiştim, sonuç olarak öyle oldu sayılır kötü bir hali yok şeklen hatta beni uzun zaman görmeyen tanıdıklar haberdar olmadıysa zaten anlamıyor ameliyat olduğumu. ama operasyon sonrası bi şikayetim oldu kendisine ek muayene alarak dahi gittim ancak iki dakkada muayeneden çıkmış halde buldum kendimi evet düzeltmek için ufak dokunuşları olacaktı, yaptı, fakat bi kısımda asimetri var ve bence bunu beni rahatlatarak düzeltmesi gerekirdi, ve sonuç olarak; ben başka uzmanlar arıyorum ve görüşüyorum şuan bu konuda uygulama yapacak. malesef eksikler var ve şahsi fikrim puan versem 6/10.

5 şubat 2019 16:42