danla bilic’in kendine 105.000 tllik çanta alması?

insanların bi eşyaya bu kadar para verme motivasyonunu asla anlamıyorum. kanserli çocuklar için bağış toplamış, 86.000tlyi bulmuş, fakat kendisine aldığı çanta 100.000. bu bana iyilikten çok kötü kalplilik gibi geliyor. ama twitterda gördüğüm kadarıyla hiç garip bulmayan insanlar da var. siz ne düşünüyorsunuz?

1. Eat the rich diyorum sadece.

7 ekim 2020 01:16

2. Ben bu paraya çanta almasından ziyade danla biliç kadar leş, cahil ve kadın düşmanı bir seviyesizin bu kadar tutmasını, sevilmesini anlamıyorum. Gerçekten bu ülkede çöp parçaları çok değer görüyor ya üzücü

7 ekim 2020 01:17

3. bende normal bulmuyorum durumum o kadar iyi olsa bile, bir cantaya o kadar para vermezdim üstüne para ekleyip ev alırım yatırım olur bari.

7 ekim 2020 01:17

4. Çok net doyumsuzluk bence kim ne derse desin

7 ekim 2020 01:19

5. insanlara bir şekilde elde ettikleri parayı nasıl harcayabileceği yorumlarını anca kendisi bize sorarsa verebiliriz. yoksa kimse almasın herkes hayır işlesin, kimse x almasın ev alsın o bizim vizyonumuz ile alakalı. yoksa zerre haz etmem kendisinden.

7 ekim 2020 01:19

6. bana haklısınız gibi geliyor. gerçekten sadece marka diye bir ürüne 15-20 bin dolar vermek saçmalık. hayır yani içinde çok değerli az bulunan bir şey olur anlarım ama dümdüz tişörtler 1000 tlye satılıyor ve insanlar alıyor. zengin olsam da vermezdim o parayı ben.

7 ekim 2020 01:23

7. Belli bir zenginlik seviyesinden sonra insanın gözüne perde iniyor bir kerizlik geliyor galiba :d dünyanın en tokatçı oluşumları bu lüks markalar herhalde

7 ekim 2020 01:25

8. Anonim 7 gibi boş yapacak biri ne zaman gelecek diyordum ki tam zamanında geldi.

7 ekim 2020 01:28

9. Kadının parası var bütçesi yetiyor, parasını ona harcamak istemiş ki almış bize ne. Danlayı savunmuyorum banane ama ister parasını çarçur eder ister bi çantaya o kadar para verir kendi parası yani

7 ekim 2020 01:28

10. Doğumgününde için bir fon oluşturduğu ve toplanan para çok bariz. Videolarında falan  da hediye kabul etmiyorum diyip, sonra kendisi için aldığı bu çantayı paylaşması aşırı antipatik olmuş. İnsanların aklıyla vicdanıyla dalga geçiyolar gibi sanki. Oysa yaptığı şey ne kadar güzeldi. Kanserli çocuklara layık görülen paranın danlanın çantasından daha az olması kalbimi kırdı.

7 ekim 2020 01:29